KSz
No pa sem danes zjutraj prejel mojo iskro 55ccm3, 3 kojne.
Sem rabil torej nujno olje za mesanico in verigo. Klicem husqvarna shop, olje sintetika liter 23eur, za verigo 5 litrov 15 eur.(ni bio).
Grem v stacuno nima sintetike ma samo pol sintetiko, ok lahko bi zadostovalo pa recem ce ma se kaj drugega in mi ponudi sinteticno dividol olje, ua 9eur liter in v susu spremenim mnenje ce v stacuni kjer imajo samo stihl in husqvarno prodajajo to olje, potem bo tudi za mojo iskro dober, pravtako olje ki ga tam dajejo za verige je dividol, kar sem spet rekel bo tudi zame dober. Torej kupim olje za ketno 5l in olje za mesanico grem iskat v euroton kjer imajo divinol olje v svoji pakungi z istimi specifikacijami in zahtevki za 7.70eur in to je to. Ce ribne ribne, a dvomim da bo ker to ni pro motorka ki bi dnevno delala 8 eur na poln gas.
Motorka se mi zdi vredu, v bauhausih in ostalih stacunah se je na motorkah list kr fajn zvijal, tukaj deluje vse kr nekako kompaktno, kompresija mocna in to je to.
Zalaufam, z dobro mesanico 5% in zadeva laufa in lepo reze. Ketna je neka cangslang.
V setu zraven sem dobil se 2 plasticna kolescka okol 4 cm premera, nevem kaj naj bi to bilo, mogoce za strik navijat?
Edino motorka naj bi imela 8 kg, na spletkah pise da ima 6, ampak za taka priloznostna dela tudi to ne igra vloge.
Zaenkrat skratka happy. Cena 89eur z brezplacno dostavo. Pac 3 konjev nikjer ni niti za podoben denar, ce jih seveda ima toliko .