Motorna kosilnica

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Nujno rabim nasvet, katero motorno kosilnico za travo kupiti.
Nekako se odločam med tisto iz Baumaxa za 179€ in tisto iz Bauhausa za 189€.Imate kakšne ideje ali nasvete, katera je boljša oziroma še kakšen drug predlog.Cena pa naj bi bila tam do 200€.
Hvala.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Vse je odvisno od tega kakšna je površina in naklon površine. Mi imamo okoli hiše kar vliko površino za košenje poleg tega je del površine še v klancu, torej je nakoln kar precejšen. Zato smo se odločili za samohodno kosilnico Husqvarna. Predlagam ti, da raje dodaš par deset € več in si kupiš bolj kvalitetno zadevo, ki ti bo dlje delala, ne bo se krivila pri kolesih in bo imela močnejši motor. Dobra varianta je tudi samohodna kosilnica, ki ti kar precej olajša zadevo.
Predlagam da si pogledaš ponudbo na tej strani .

Tudi mi smo bili v dilemi ali kupiti nekaj iz Bauhausa, Obija ali podobnih trgovin. No na koncu smo dali nekaj več in kupili boljšo zadevo. In nam ni žal.

Lp

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Hvala za odgovor, se sicer popolnoma strinjam s tabo, ampak kot vedno je problem v €
frown-1.gif
in do 200€ bi se nekako še stegnil, več je pa že kriza.Ne dvomim, da so Husqvarna in Honda super zadeva.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.643
113
do 200eurou glej sam kjer ma boljše podvozje (jeklo namesto pleha) Plehasta hitr zarjavi in pol ti kolesa padejo stran....jeklena je mal bl zdržljiva! Etak morš pa obe pucat po vsaki košnji da ne zgnijeta! Pa vsake tolk zdrgnt pa na frišn pobarvat uspod!

Kup bitumn u spreju pa jih prej še dodatno zaščit boš meu najmn problemov!

Nazadnje urejeno:

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
do 200eurou glej sam kjer ma boljše podvozje (jeklo namesto pleha) Plehasta hitr zarjavi in pol ti kolesa padejo stran....jeklena je mal bl zdržljiva! Etak morš pa obe pucat po vsaki košnji da ne zgnijeta! Pa vsake tolk zdrgnt pa na frišn pobarvat uspod!

Kup bitumn u spreju pa jih prej še dodatno zaščit boš meu najmn problemov!

Ja, sej tole z bitumnom sploh ni slaba ideja
cool-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.096
5.643
113
Tm okol šravfov pr kolesih pa kjer maš luknce (če maš tako da nastavlaš višino košnje prek luknc) začne najprej rjavet...tko da tm se ti splača potrudt

Kamele0N

23. jul 2008
42.096
5.643
113
Pa počak kak dan dva da se bitumn posuši da se nau trava gor prjemala!

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Al pa kle lah tud pogledaš Rotar vrtni center pa nasplošno kaki merkurji....bauhausi....hofer je tud meu eno ponudbo
smile-1.gif

smo kupil lih zdej pri merkurju al-ko kosilnico, čist vred.

pri rotarju pa smo kupil že pred leti RAMBA kosilnico in to ni to. Zelo slabo narejeno, vendar tudi leta naredijo svoje...

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Jaz imam Al-Ko že tretjo sezono. Gnije (še) ne, kolesa se krivijo (je treba vsake toliko dol pa poravnat, pa je za nekaj časa). Motor je kar se mene tiče neuničljiv (3 sezone v prvo vžiga - Briggs&Straton). Pa dobr jo je vsake toliko spucat. Če bi še enkrat kupoval bi vzel samohodno. Če te zanima nakup moje pod privat - jaz bom pa samohodno kupil).