sam sem imel dve izkušnji z bedaki.
1. audi a4, 2,5 tdi. sva se vračala iz dalmacije in pač nekje prehitiva tega zagrebčana. ego ni dla miru in modle za nama. midva sva bila dobro naložena, 3* kovčki in vse to. ampak je šlo prehitevanje lepo. prehiteval sem izključno in samo na prekinjeni črti. kolona se je vozila cca 100. potem pa pridemo ven iz kolone, pa ravno ravina je bila. potegneva na 140 in audi prileti ves besen mimo. leti leti leti, dohiti rep kolone, prehiteva, midva dohitiva, prehitevava in en dva tri prehitiva spet njega. model spet za nama. i tako je bilo do plitvic, kjer sva midva prehitela bus in se umaknila cisterni, model pa je bus prehitel tako, da je cistrena zapeljala s ceste. takrat sem prvič zavil v tisto pregrešno drago restavracijo na dva deci jamnice. da se zazihram, da modela slučajno spet ne prehitim, ker bo ubil nekoga.
2. tuareg pri rijeki. na semaforju stojiva. on srednji pas, jaz an desnem, ki gre tudi anravnost, a se na koncu zoži in vključi v srednjega. modelu je tok na ego stisnl, da me je komaj mimo spustil. pa najprej sploh nisem mislil pred njega, sam parkiral sem v njegovi senci. ampak potem ko sme videl kaj ego dela, sem nalašč obrnil, da sva se z ženo za trenutek s kufri vred peljala po zadnjem kolesu. ko smo prišli na ac, spust proti rijeki. sem za hec potegnil do 180, a je model brez težav priletel mimo.
toliko o pametnih voznikih avtomobilov. večina vas nestrpnežev sedi v audiju, bmw, hondi. predvsem pa v močnih, ali anvidezno močnih avtih. redko se kak megan duva.