Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Poglej tvoje kozlanje.Citat:
Kdo pa pravi, da se motoristi vozimo po avtocesti?
Praviš, da se motoristi po AC ne vozite pa vendar se urivate pred cestninskim postajam in celo hočete da toleriramo to vaše nesramno urivanje. Kako je zdaj to mogoče? Ni vas tam, pa vendar se urivate.
In skoz flancate kako lepo in luštno je na motorju, zrak ,veter, sdvoboda hitrost itd...zdaj bi pa kar naenkrat rad prikazal kakšni reveži da ste in kako trpite. Ja jebeštrga, ob obilici užitkov vzemi v zakup tud kakšno slabo stran motociklizma. Kaj pa ko te ujame dež? A pol pa lepo v vrsti čakaš, saj takrat ti pa menda ni vroče?
Noben se ni dolžan pokoravat, na račun tvojih užitkov in tvoje nesramnosti. Če je tvoj motor pretežek za držat, se vozi pa s biciklom. Tvoj problem, ki ne opravičuje urivanja.
In od kdaj stardeci prehitevajo brez žmigavcev, če pa so itak tako sakramensko počasni? Koga pa stari deci prehitevajo, če ne gre nihče bolj počas kot oni?
Jao, kake budalaštine.....
Spet bereš samo tisto kar ti paše.
Beri naslednje:
Na cestninski postaji se nisem ŠE NIKOLI vrinil.
Po avtocesti se z motorjem peljem le IZJEMOMA.
Na motorju je luštno in ne pritožijem se zaradi tega.
Ko me ujame dež se umaknem pod streho ali pa se odpeljem domov (odvisno kako daleč sem od doma ko začne deževati).
Moj motor je težak, ampak sem še pri močeh in ga lahko držim. Ko tega ne bom več zmogel, bo šel motor od hiše jaz pa na bicikl ali v avto.
Brez žmigavca in gledanja v ogledala ne prehitevajo samo stardeci ampak tudi dinamiki (ta izraz bi moral razumeti, saj ga kar pogosto uporabljaš).
Če te zanima še kaj, ti kar vprašaj.