Motoristi vs. avtomobilisti

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako veš, da imaš prav.
je to tisti eni in edini cerkeveni prav. ki je povsod pravilen.

na katerih vse področjih si tako suvereno prepričan v svoj prav?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Na področjih, ki jih komentiram.
Jaz nisem tak kot ti, ki kar lapaš u tri PM...

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Enkrat bi se res morali dobiti na kakšni furi in bi hitro spremenil mnenje....
Ali si ti že kdaj naredil kak prekršek, npr. prekoračil hitrost, vozil vinjen?

stilojtd

Pripravnik
28. mar 2008
51
0
6
A je tako težko zmanjšati hitrost iz 150 km/h na 140 km/h. Sicer pa briga me kaj počneš ker to kar počneš itak delaš vsaj 100 km vstran od mene. Če se pa že želiš ubiti pa res nimam nič proti.

Ampak malo pomisli imaš dobro službo, dober motor, vredu avto, odlično ženo veliko prijateljev pred tabo je krasno življenje.

Zakaj je treba divjati po cesti in si ogrožati lepo življenje. Zakaj je treba tako hiteti, tudi počasi se daleč pride.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Enkrat bi se res morali dobiti na kakšni furi in bi hitro spremenil mnenje....
Ali si ti že kdaj naredil kak prekršek, npr. prekoračil hitrost, vozil vinjen?

narobe si vprašal. glede na dejstvo, d aje iz dežele cvička se vprašanje glasi: Si kdaj vozil z manj kot 1 promil alkohola v krvi?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Na področjih, ki jih komentiram.
Jaz nisem tak kot ti, ki kar lapaš u tri PM...

saj jaz tudi komentiram samo motoriste, malce avte šinfam, držim se seksa in gradnje.

če bi te našel še v računalništvu recimo, bi te takoj zaposlil.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Težko bo prepričat navearne voznike v avtomobilih, da so malo manj egoistični. Res ne vem kako naj še poizkusim....

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Noris in Segal
bonk.gif

Dva čist podivjana motorista
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
To sta fejst pobeca, sicer smo pa vsi motoristi čist podivjani. Stardec, upaj, da ne boš Segala srečal na cesti....te bo takoj zalepo...je čist preveč žičen, če se mu kdo ne odmaken, samo bum ...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
To sta fejst pobeca, sicer smo pa vsi motoristi čist podivjani. Stardec, upaj, da ne boš Segala srečal na cesti....te bo takoj zalepo...je čist preveč žičen, če se mu kdo ne odmaken, samo bum ...

ne govori traparij. Preden Chuck Noriss vzame zalet za krožnega mu Stardec že tako moralko spusti, da se prvi samo še pokriža in vsede na tla.

lp

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Stardec ker toliko kritiziraš motoriste in nekaj na pamet govoriš.V CPPju piše MIMO USTAVLJENEGA VOZILA ALI KOLONE LAHKO PELJEMO PO DESNI STRANI, ČE JE DOVOLJ PROSTORA,RAZEN KADAR SO SE VOZILA USTAVILA PRED KRIŽIŠČEM ALI ZOŽENJEM CESTE.
Iz tega sledi da motorist ki pred cestninsko postajo pelje mimo tebe po desni strani ne krši predpisov.
pa še nekomu bi odgovoril, ki je napisal da ne ve zakaj bi naj spoštoval motoriste.Pridi enkrat na srečanje motoristov pa boš videl zakaj.Smo kot bratje,si med sabo pomagamo in na cesti pozdravljamo.Pravi bajker je vedno pripravljen pomagat kolegu na cesti,kar pa za avtomobiliste ne bi mogel trditi.

l.p. pa čim manj stresnih situacij na cesti