MotoGP 2015:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.988
10.739
113
kod Džej-Zija
MM-a si zgrešil. Lulika.press
grims-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Tolk ko je dobil MM enih negativnih podob in obtoževanj v zadnjih dneh nimate kaj jokat ,če italjanu rečemo cigan !

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce bi si pogledal dokumentarc Hitting the apex, bi mel vsi dovolj spostovanja do vseh dirkacev in jim nebi bednih nadimkov dajal.....ampak, ker nimate pojma, eni se sedel niste na motorju, pa strelate kozle rajs. Ko to pogledas, ti je vseen kdo je prvak, ker bi vsakemu privoscil....no, na koncu pa, im a Rossi fan, valda je najboljsi :D. Sej ne, da ma 7 naslovov, pa pred zadnjo dirko vodi prvenstvo, ceprav so ga mnogi ze v penzijo posiljal....
hysterical-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Pogledal Hitting the apex. Zanimiv dokumentarec, ampak nic posebnega. Nic kar se ne bi vedelo ze poprej, za osvezitev je pra res v redu. Najbolj hudo mi je bilo, ko je pokazalo Sic-a, helikopterski posnetek, kako lezi na stezi s tisto grivo...
Pa tista Mistiqova slikca par postov visje Lorenzoza, je slika k je vozil s polomljeno ramo, zato je tak.
V pricakovanju nedelje je res must see
smile-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Včeraj gledal ta dokumentarc. Lepo je blo tud videt, primerjavo in kako je moral Rossi popoolnoma zamenjat stil vožnje, da je ostal konkurenčen tko da tist k mu pravi cigan je itak osmojen.
Mi pa nekaj ni jasno, oziroma mi že odkar spremljam Lorenza ni. Sposoben si odpeljat dirko s polomljeno ključnico, pa se moraš vseeno ubadat s svojimi nasprotniki namesto, da bi se sam s sabo.

Je blo pa lepo pokazanih kar nekaj Marcovih fint, dosti umazanejših od tega zadnjega trka z Rossijem, tko da ne vem, kaj se zdej Repsol k.urči. Celo pike so ratale prav zaradi Marca.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Dorna je itak gnila, to se ve...FIM pa zgleda da je padla pod vpliv španske Dorne....
Res SRAMOTA za FIM.

Drugače bo pa Rossi tako ali drugače povedal svoje....ta sestanek pa se mi zdi da je to, da povedo, da ne smejo namerno spuščati Rossija (če bi slučajno kdo to hotel narediti) in da bo vsako namerno spuščanje Rossija kaznovano ali kaj takega. Grem stavit, da je to namen tega sestanka....

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Namen sestanka je zagotoviti da gre naslov Špancu....da nebi kdo slučajno kaj mutil....španec špancu ne izkljuva oči pa te fore....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Na vse pretege se trudjo naslov spancu podarit.....res je Rossi posolal celo Motogp sceno,da se morjo vsi z Dorno vred nanj spravit,da mu preprecijo naslov.... The G.O.A.T.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Čak, zato ker so odpovedali tiskovko bodo zagotovili naslov špancu?
hysterical-1.gif

Itak pa če Rossi ne bo vsaj med top 15 po prvem zavoju in top 10 po prvem krogu je lolika.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Dorna je itak gnila, to se ve...FIM pa zgleda da je padla pod vpliv španske Dorne....
Res SRAMOTA za FIM.

Drugače bo pa Rossi tako ali drugače povedal svoje....ta sestanek pa se mi zdi da je to, da povedo, da ne smejo namerno spuščati Rossija (če bi slučajno kdo to hotel narediti) in da bo vsako namerno spuščanje Rossija kaznovano ali kaj takega. Grem stavit, da je to namen tega sestanka....

podpišem pod tole...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Glede na vožnjo MM je res bolje da prekinejo tiskovno, ker ji MM že v bolnišnice spravu in zato ni dobu niti kazni.. So pa res ta vprašanja neprijetna za dorno...

En se lahko naslanja, na motorje jih izriva iz piste en pa zapirat ne sme in ob naslanjanju ne sme kolena proti trupu potegnt..

To je problem Dorne sedaj.... Če pa bo Dorna ovedla kriterije kot jih je pri Valetu, se bojim da bo Marc drugo leto mel točk kot jih imajo v open razredu...