MotoGP 2015:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Eni gledamo case warm upa tudi,kjer je bla.slika drugacna. To.so.casi par ur pred dirko in ne en dan prej....Tam je mel.MM pol sekunde prednosti....pred.Rossijem....

Ne pritejat podatkov....

hysterical-1.gif

Se smeji nekdo,ki sploh ne spremlja redno....tolk o tem....
hysterical-1.gif

Ni curn,da take streljate kot jih....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Kako igra lorenzo se je videlo na podelitvi. Ko je rossi prejemal pokal, je s palcem navzdol dal jasno vedeti kaj si misli ob njegovem tretjem mestu, po podelitvi ušel z "odra", rossi mu je pa ploskal ko je prejemal pokal.
Nekako tega ne pričakujem od kolega v mostvu. Ne bi rekel, da bi bila v razlicnih moštvih.

notrick

Zelenc'
21. jul 2011
19
0
1
tudi če bi bila v različnih moštvih bi bilo to popolnoma nesprejemljivo. Njegovo obnašanje je povsem nešportno. Z njim sicer odkrito priznava, da si ne upa v direkten dvoboj, ampak bi precej raje za zeleno mizo. Takega obnašanja jaz v športu ne pomnim.
Namesto da bi molčal in se sladko smejal...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Tej mali Spanci zgleda so vsi nervozni. Pozabljamo, da je Rossi na vrhu lestvice! Ga je se treb sklatit s prvega mesta.
smile-1.gif
Kaj pa Lorenzu spila po glavi, mi ni jasno. Al ima kaksne butaste prisepetevalce? Menedzerji itd. To kar pocne je cista bedarija.
Upam da je Rossi skuliran in bi prisel v petek ali soboto na dirkalisce lepo nasmejan. kaksen hec povedal itd.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik notrick pravi:
tudi če bi bila v različnih moštvih bi bilo to popolnoma nesprejemljivo. Njegovo obnašanje je povsem nešportno. Z njim sicer odkrito priznava, da si ne upa v direkten dvoboj, ampak bi precej raje za zeleno mizo. Takega obnašanja jaz v športu ne pomnim.

Jaz si tudi nebi upal v direkten dvoboj z nekom, ki mu je dovolj za osvojitev naslova ena brca
evil.gif
Kot Šuml v najboljših cajtih

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Jaz mu ne bi niti motorja dal v Valencii. 😀
Resno, le kaj mu spila, da tko jebe mostvenega kolega. Tko javno in ocitno. Yamaha pa res upam, da mu pomaha za naslednje leto. Naj drgne Ducatija. 😀

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik notrick pravi:

Jaz si tudi nebi upal v direkten dvoboj z nekom, ki mu je dovolj za osvojitev naslova ena brca
evil.gif
Kot Šuml v najboljših cajtih

S to brco delate že debile iz sebe.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Dobra fora Yamahe bi bila ta ja, da mu ne bi dali motorja, ali pa bi mu dali kak falš motor, kaj spremenili, da bi se hitro pokvaril :D

klicko

Pripravnik
6. maj 2008
61
2
8
Mogoce zgolj v razmislek, da je to le takticna igra Lorenza, kateremu verjamem ni lustno igrati drugo violin pri Yamahi. Kar se tice prepoznavnosti ter medijske izpostavljenosti ( da ne bo kdo prebral da imam v mislih zmoznost voznje).
Ker v primeru ,da je odpuscen s strain Zamahe mu pripada odskodnina. Ob enem se znebi sotekmovalca z katerim je ocitno da se ne prenasata, dobi denar, ter mislim, da mu tudi ne bi bilo tezko najti novo ekipo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Novo ekipo že, samo katero? Dirkač, kot je on, želi motor na katerem je konkurenčen za naslov prvaka in to sta (vsaj leto) samo dva: Honda in Yamaha. Če gre iz Yamahe, bi šel torej lahko samo k Hondi, tam pa bi se z Marquezom pobila (dvomim da bil tak poten drugi voznik kot Pedrosa).

Pa še nekaj grize tako Lorenza kot Rossija: vesta da je na dobro delujočem in tako hitrem motorju kot je Honda Marquez neulovljiv. Letos je bila pač prilika, ker so pri Hondi zafrknili prvo polovico sezone.

klicko

Pripravnik
6. maj 2008
61
2
8
Moje misljenje gre v smeri Ducati-ja, vendar ta motor ni primeren za Lorenzov nacin voznje...Pustimo se pa presentit...vazno da bo zadnja dirka fer pa razburljiva

notrick

Zelenc'
21. jul 2011
19
0
1
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
...Kaj pa Lorenzu spila po glavi, mi ni jasno. Al ima kaksne butaste prisepetevalce? Menedzerji itd. To kar pocne je cista bedarija.
Točno to. Razumem, da ne morejo bit vsi bistri, zato pa imajo zadaj en kup ljudi, ki skrbijo za PR. In kako mu tile ne uspejo (poskusijo?) zapreti ust, to mi ni jasno. Sploh.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jao kolk bo hudo,ko vaš ljubljenec ne osvoji prvenstva.Dajte se že sedaj malo umirit,ker potem bo res hudo!

Koji kujac je ta italjan,vsak ima možnost in željo zmagati in zakaj ravno samo eden?? Pa naj zmaga Lorenzo!!
Rossi si itak ne zasluži ker je celo sezono vozil zelo umazano!Stalno je imel z Marquezom konflikte in zmeraj sta potrebna dva za konflikt!
cheer.gif