MotoGP 2015:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Točno tako.

Sej ne rečem, morda se bo MM še "naredil", tako kot se je recimo v F1 Vettel. V RBR je bil razvajeni mulc z najbojlšim avtom, v Ferrariju pa mora v inferiornem avtu orenk delat da kaj dobi, a vseeno kar tera in tudi marsikaj doseže.

Naj gre MM v Ducati in tam pokaže kaj zna. Motor je že tako na meji tega da bi bil konkurenčen, z MM za krmilom pa bi znal hitro priti blizu zmag.

BTW: kam bo šel Lorenzo, če ga slučajno res vržejo iz Yamahe? Ducati? Suzuki? V hondo dvomim da bi ga MM spustil. Če pa bi ga, bi se pobila med sabo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Da niste šli iz teme?Kaj zdej hvalite tega italjana? Zasral je moto GP z svojim egom.Pobrat zadnje točke,da bo pravici zadoščeno.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Sumi je bil zgublen ze prej, ga je Alonso naruzu da zase ni vedu... Pa prosm te, nehaj to sranje sem vlacit - F1 tema naj bo za to...

Alonso naružu Šumija.....moram priznat, da se mi je zdele pir zaletu....
17758-icon_confused.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Da niste šli iz teme?Kaj zdej hvalite tega italjana? Zasral je moto GP z svojim egom.Pobrat zadnje točke,da bo pravici zadoščeno.

Valentino Rossi je veliko ime moto športa, pa če ti delaš prevale z Goričkoga f Piran če hočeš.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Hočeš nočeš, je moto gp popularen ravno zaradi tega italijana, kar se dobro zavedjo vodilni v moto gp.

Zna se zgoditi, da bo dobil eno kazensko točko in tako ne bo nobenih posledic, seveda pa so s tem povzročili velikansko napetost do konca tedna, da se povsod govori o tem - > fantje v ozadju je DENAR
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Seveda seveda...

Ni bilo tako? Na obeh zadnjih tekmah je bil najhitrejši a je avto nagajal. Alonso ni mel za burek.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Ja itak. Alonsova 2 naslova z Benetonom ste ze pozabil al kaj? Sumija je 2 sezone zapored opral, da so ga sutlni iz ferarija oz. je kao prenehal z dirkanjem, celo kao si ne bo premislu in podobne je blo brati takrat :) A ze cez dve leti v mecki sedel pa ga je Rosberg se tam pral 3 sezone in je pol pa cist zares spokal v penzijo. Potem pa pride Hamilton in dominacija se zacne, ena boljsih potez srebrnih. To je vse kar sem kle napisal o f1, vec ne bom.

Pa na zdravje, sm si se jst enga odprl ;-)

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Sumi je bil zgublen ze prej, ga je Alonso naruzu da zase ni vedu... Pa prosm te, nehaj to sranje sem vlacit - F1 tema naj bo za to...

17758-icon_confused.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Naslednje leto, ko se ferrari ni več tak kvaril pa pijanček prvak s prve...

Šumi je bil in je še legenda, on nikoli ni odnehal.

Spominjam se, kako je našolal in opral Alonsa v Monacu... ko ni bilo več nobene variante, ga je ata pospravil v zadnjem ovinku...

Kasneje komisarji tega manevra niso priznali.

Šumi je znal, tako ali drugače in nikoli ni jokcal kot Alonso, Hamilton itd.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kako je pol z vožnjo v tistem ovinku? Je šel Marc prehitro in preširoko (izven idealne linije)?
Snecavzer, si ti zalgal tam v Sepangu že?

Pa saj sem že podal svoje mnenje.

Marc je v tistem ovinku napadal Klovna.

Klovn je bil nervozen zaradi tega in prejšnjih manevrov in žele zadevo "zaključiti" = zato je fasal kazen

Obračal je glavo in gledal Marqueza ter silil izven linije = idealna linija se krasno vidi po špurah gume.

Marquez je v enem trnutku to videl, da je Klovn "drugje" kot bi pričakoval in je tedaj poravnal motor, nato pa narobe mislil, da bo Klovn normalno vzel ovinek.

Marquez položi kot je treba, vendar je tam Klovn, ki še nervozno odreagira.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.751
1.546
113
Emona / Carnium
Jaz vidim špure in bi rekel, da je šel Marc izven idealne linije (brez pomoči Rossi-ja). Hotel sem različna mnenja. Tudi takšnih, ki morda progo oz. tisti del proge poznajo (s prejšnjih tekem itd.).

Ne grem še 1x gledat posnetka tekme in ugotavljat, kje se kdo vozi.

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kako je pol z vožnjo v tistem ovinku? Je šel Marc prehitro in preširoko (izven idealne linije)?
Snecavzer, si ti zalgal tam v Sepangu že?

Pa saj sem že podal svoje mnenje.

Marc je v tistem ovinku napadal Klovna.

Klovn je bil nervozen zaradi tega in prejšnjih manevrov in žele zadevo "zaključiti" = zato je fasal kazen

Obračal je glavo in gledal Marqueza ter silil izven linije = idealna linija se krasno vidi po špurah gume.

Marquez je v enem trnutku to videl, da je Klovn "drugje" kot bi pričakoval in je tedaj poravnal motor, nato pa narobe mislil, da bo Klovn normalno vzel ovinek.

Marquez položi kot je treba, vendar je tam Klovn, ki še nervozno odreagira.

Se strinjam.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Točno tako.

Sej ne rečem, morda se bo MM še "naredil", tako kot se je recimo v F1 Vettel. V RBR je bil razvajeni mulc z najbojlšim avtom, v Ferrariju pa mora v inferiornem avtu orenk delat da kaj dobi, a vseeno kar tera in tudi marsikaj doseže.

Naj gre MM v Ducati in tam pokaže kaj zna. Motor je že tako na meji tega da bi bil konkurenčen, z MM za krmilom pa bi znal hitro priti blizu zmag.

BTW: kam bo šel Lorenzo, če ga slučajno res vržejo iz Yamahe? Ducati? Suzuki? V hondo dvomim da bi ga MM spustil. Če pa bi ga, bi se pobila med sabo.

Tako kot je Rossi pokazal na Dučetu?
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Rossi ne, Stoner pa ja.
Duce je letos odlicen dokler ima privilegije. (vec goriva, razvoj motorja....). Potem je samo se dober.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ko šef od Yamahe pove,da ni pričakoval takšne poteze italjana nam pa vse pove! Ne nekateri zdej pišete o zgodovini. Zakaj ne napišete kako je pokazal fakiča in švajznil Maksa ?? Ker je bil mulc kot je sedaj MM Zakaj je sedaj MM kriv,da je mlajši ?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.508
944
113
Citat:
Ja itak. Alonsova 2 naslova z Benetonom ste ze pozabil al kaj? Sumija je 2 sezone zapored opral, da so ga sutlni iz ferarija oz. je kao prenehal z dirkanjem, celo kao si ne bo premislu in podobne je blo brati takrat :) A ze cez dve leti v mecki sedel pa ga je Rosberg se tam pral 3 sezone in je pol pa cist zares spokal v penzijo. Potem pa pride Hamilton in dominacija se zacne, ena boljsih potez srebrnih. To je vse kar sem kle napisal o f1, vec ne bom.

Pa na zdravje, sm si se jst enga odprl ;-)

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:

17758-icon_confused.gif

Kje si pa ti pobral, da je Alonzo vozil Beneton.

Z benetonom je bil Schumacher 2x svetovni prvak.

Prvič s Fordovim V8 motorjem, drugič z Renaultovim.