MotoGP 2015:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
me resno zanima IQ in pa starost Rossijevih navijačev. Ker od njih pride samo "lulika, "lizika", "jokica," "cigan", "španski cigan..." Ko neke mlade in užaljene najstnice...

Kar se mene tiče, IQ nisem meril, sem pa naredil psihoteste za delo v nuklearki (pa ne za varnostnika), starost malo čez 50. Sedaj pa isto še za navijače malega španskega cigana (lahko obeh) prosim.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kaj pa če bi ga Rossi pri prehitevanju podrl?

Če čebula ne bi imela če, bi bila bula.
ČE, ČE, ČE, ČE, ČE, ČE....
Ga je podrl? Ga ni, torej?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
rocky9.....Haradi je bilo dovolj da je drugi. Tudi če zmaga Capirossi, bi bil Harada prvak. Samo da je za njim na drugem mestu. To sta vedela Capirrosi in Rossi.

Torej kje je problem?:) Jaz ga ne vidim...če pa je kje, napiši kje je problem
smile-1.gif

Rossi je vozil na zmago in ga ni brigalo za ostala dva dirkača...če ni nobenega oviral pri svoji vožnji ni storil nič narobe...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Bistvo in kaznivo je to,da je Rossi spustil gas in španca stisnil na rob steze!

Citiraj člen pravil, kjer je kaznivo spuščanje gasa.
Do roba steze je bilo vsaj meter, poglej pa manever malega španskega cigota v Assnu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
rocky9.....Haradi je bilo dovolj da je drugi. Tudi če zmaga Capirossi, bi bil Harada prvak. Samo da je za njim na drugem mestu. To sta vedela Capirrosi in Rossi.

Torej kje je problem?:) Jaz ga ne vidim...če pa je kje, napiši kje je problem
smile-1.gif

Rossi je vozil na zmago in ga ni brigalo za ostala dva dirkača...če ni nobenega oviral pri svoji vožnji ni storil nič narobe...

Sej Marqez je tud vozu na zmago.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Bistvo in kaznivo je to,da je Rossi spustil gas in španca stisnil na rob steze!

Citiraj člen pravil, kjer je kaznivo spuščanje gasa.
Do roba steze je bilo vsaj meter, poglej pa manever malega španskega cigota v Assnu.

A nima notranji prednost?
evil.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

In ja, če Rossi nebi v četrtek zabil kajle ta malemu bi ta verjetno raje vozil za njim, da bi probala ujet Lorenza in Pedroso, ampak si je Rossi sam pljunil v skledo, ker mu je mali hotel pokazat, ti pa mene že ne boš prehitel...

(in če koga zanima, ne navijam za nikogar, mi je pa od vseh trenutnih najljubši Pedrosa)

Ko je bil mali španski cigo spredaj, je vozil malo počasneje. Torej se tvoja teorija podre. Dokaz? Rossi in Lorenzo sta si po časih praktično identična (poglej čase krogov čez celo sezono nazaj, če hočeš). Tu pa je mali španski cigo namenoma (ups, malo sem prehiter v tem ovinku) spustil Lorenza naprej, Rossija pa je obletaval kot podrepna muha. Kaj že normalen človek naredi s podrepno muho?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

In ja, če Rossi nebi v četrtek zabil kajle ta malemu bi ta verjetno raje vozil za njim, da bi probala ujet Lorenza in Pedroso, ampak si je Rossi sam pljunil v skledo, ker mu je mali hotel pokazat, ti pa mene že ne boš prehitel...

(in če koga zanima, ne navijam za nikogar, mi je pa od vseh trenutnih najljubši Pedrosa)

Ko je bil mali španski cigo spredaj, je vozil malo počasneje. Torej se tvoja teorija podre. Dokaz? Rossi in Lorenzo sta si po časih praktično identična (poglej čase krogov čez celo sezono nazaj, če hočeš). Tu pa je mali španski cigo namenoma (ups, malo sem prehiter v tem ovinku) spustil Lorenza naprej, Rossija pa je obletaval kot podrepna muha. Kaj že normalen človek naredi s podrepno muho?

Torej je bil Marquez toliko hitrejši od Rossija, da ga je z lahkoto šolal kot otroka ali kaj hočeš rečt?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
me resno zanima IQ in pa starost Rossijevih navijačev. Ker od njih pride samo "lulika, "lizika", "jokica," "cigan", "španski cigan..." Ko neke mlade in užaljene najstnice...

Kar se mene tiče, IQ nisem meril, sem pa naredil psihoteste za delo v nuklearki (pa ne za varnostnika), starost malo čez 50. Sedaj pa isto še za navijače malega španskega cigana (lahko obeh) prosim.

In zaradi tega misliš, ali verjameš, da si bolj kompetenten od strokovne žirije, ki je rossiju podelila kazen? Oæitno je nekaj naredil narobe, drugače kazni ne bi dobil, pa če obstaja točen člen za to ali ne, je čisto vseeno, kaznovan je bil iz strani uradnega organa tega motošporta.

Nuff said.

Teorije zarote pa sodijo bolj v spam, tam se lahko s stardecom in podobnimi gonite sem ter tja po gmajni in iščete zele male v vsaki zadevi.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

In zaradi tega misliš, ali verjameš, da si bolj kompetenten od strokovne žirije, ki je rossiju podelila kazen? Oæitno je nekaj naredil narobe, drugače kazni ne bi dobil, pa če obstaja točen člen za to ali ne, je čisto vseeno, kaznovan je bil iz strani uradnega organa tega motošporta.

Nuff said.

Teorije zarote pa sodijo bolj v spam, tam se lahko s stardecom in podobnimi gonite sem ter tja po gmajni in iščete zele male v vsaki zadevi.

In kdo je kaznoval Rossija? MotoGP vodi ŠPANSKA Dorna, Lorenzo je Španec. Dovolj ali ti narišem? Zame je dovolj dejstvo, da je mali španski cigo brez boja spustil Lorenza, Rosija pa je je.bal. Nuff said.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Kot rečeno, s to teorijo se idite s stardecom po hosti podit, ne sodi to v resno debato.

Saj nihče ne pravi, da mark ni jebal rossija v glavo, ampak to ne pomeni, da ima rossi pravico ga brcniti, da potem pade po tleh. Ni to wild wild west, za sankcioniranje neprimerne vožnje obstaja pač primeren organ, ki je dodelil kazen, pravično.