MotoGP 2015:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, res je, pa si ga celega prebavil, al ti ga je ostalo v glavi sam tist kar ti paše?

Kva nej bi to pomenil? Totalno komentar na emstu. Je pa zanimivo da ga Rossi feni kr ne komentirajo neki. Tudi na FB so vsi glasni a na ta komentar noben nebi komentiral.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
To, da v komentarju ni nikjer napisano nič od Klovna, pa od brc in podobnih neumnosti ki jih stresate anti Rossijevci po netu. Napisano je tako kot je bilo. Mali je hotel pokazat Rossiju oviranje, Rossiju se je snelo, pa mu je na stezi skušal povedati naj neha in mali je padel, kar niti slučajno ni dobro za Rossija in definitivno to ni bil njegov namen. Je pa Rossi prvič odkar ga poznam na stezi izgubil živce in naredil traparijo kariere, na žalost. No eno je dobil od njega po nosu Max, zasluženo in izven steze, če pogledaš posnetke, ker tisto pa je bilo odrivanje in to pri visoki hitrosti.

Sem Rossijev navijač, pa sem komentiral, in? Za mene bo Rossi vedno legenda tega športa in smejem se ljudem, ki ga označujejo za klovna. Marsikdo ga ima v želodcu, tudi Stoner, ki ni nikoli prebolel, da je bil stresen pred svojo Adriano, Max je vsaj na koncu priznal, se spomniš dirke, ko ga je Vale stresel z Yamaho. Z užitkom sem gledal malega in njegovo brezkompromisnost in upam, da pride k pameti, da ga bomo lahko še nekaj časa gledal, ker z Rossijem gre zadnji od teh, ki so znali krotit te motorje brez elektronike.

Obnašanje Lorenza je pa naravnost smešno, pa če si priznaš ali ne. Rossi se je vsaj trudil bit normalen, Lorenzo je pa jokal o dogodku v katerega sploh vpleten ni bil. Jokica pač in kot tak bo šel v zgodovino.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
Jaz bi pa še vedno rad zvedu za kuga navija sgh?!

Glede komentarja pa:
zmaga.gif

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
Obtožba Rossija brez dokazov je bila največja neumnost kar jih je storil, in MM-ju se je stemnil. V zadnjem krogu je prehitel Lorenza
in on ga obtoži, da mu pomaga. WTF

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Valentino Rossi v njem igra pomembno vlogo, saj je na zadnji dirki sezone dirkal za zmago, ne glede na to, da se je ob tem boril z dirkačema, ki sta še bila v boju za naslov. Tecuja Harada in Loris Capirossi sta takrat dirkala za tovariško moštvo Aprilie in bila na zadnji dirki v prvenstvu tako skupaj, da bi oba lahko postala svetovna prvaka. Če bi Rossi zmagal in bil Harada drugi, bi imela s Capirossijem enako število točk, prvak pa bi bil Japonec, ker je večkrat zmagal. Razplet si poglejte sami.

motogp.avtomanija.com

A je oviral katerega od njiju v vožnji? Posnetka se mi ne da gledat.
Če NI oviral nobenega, potem ni naredil nič narobe...če je pa oviral pa je storil napako.
Ona dva sta bila na Apriliah, on pa na DRUGEM proizvajalcu motorjev. Torej se je šlo za zmago proizvajalca...

Kot sem rekel že prej večkrat. Če dirkač NE ovira tistega, ki je v boju za naslov je vse ok, tudi če ga prehiti, če ga pa ovira pa ni ravno dobro...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
rocky9.......to je pa dvoličje kar si sedaj napisal. Mal preberi poste pa boš uvidel kaj sem s tem mislil.

Ti raje odgovori kako je takrat Rossi s svojo vožnjo vplival na oba dirkača Aprilie? Kako?
A tako da ju je oba prehitel in zmagal? Ne bi smel zmagat sedaj ali kaj?
smile-1.gif

Zaradi mene lahko lulika premaga vse in dobi dirko, kar je ok!! Namerno oviranje dirkača, ki je v boju za naslov pa ni ok. Če zmagaš dirko in NISI oviral dirkača, ki je v boju za naslov je ok, čim ko pa greš j***t dirkača, ki je v borbi za naslov pa ni ok.
In to govorim že od samega začetka.

lulika je na VN Avstralije šel na zmago na kocnu, zaradi tega, ker je zmagala HONDA, drugače bi YAMAHA in obe moštvi se bojujeta za prevlado v Moto GP. Na VN Malezije pa lulika ni šel na zmago ker je bil Pedrosa prvi..in je j***l Rossija..

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Za koga navijam ?? Mislim,da če bi 100x ugibali bi vsi rekli da za Marqueza. Ja res je,ampak nisem pa tak usekan navijač in se ne sekiram,kot nekateri drugi za koga drugega.
Skratka,nabijate in iščete razloge proti špancu in hkrati pozabljate usoden manever Rossija zakar je tudi dobil kazen. In če vam kazen ne pomeni nič,potem ste pametnejši od strokovnjakov iz Moto GP.

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
253
10
18
Slovenija
rocky9.....Haradi je bilo dovolj da je drugi. Tudi če zmaga Capirossi, bi bil Harada prvak. Samo da je za njim na drugem mestu. To sta vedela Capirrosi in Rossi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sicer pa ne vem zakaj se vsi tako obešate na to, da ga je mali oviral? V živo ni vse skup zgledalo nič drugače kot dirkanje na nož... Ja sigurno bi bila oba hitrejša, če se ne bi toliko prehitevala, ampak to je vedno tako, ko se dva velikokrat prehitevata, smo že marsikdaj doživeli, da sta se 1. in 2. drkala pol dirke in dovolila, da so se jima priključili iz ozadja in si s tem zajebala 1. in 2.

In ja, če Rossi nebi v četrtek zabil kajle ta malemu bi ta verjetno raje vozil za njim, da bi probala ujet Lorenza in Pedroso, ampak si je Rossi sam pljunil v skledo, ker mu je mali hotel pokazat, ti pa mene že ne boš prehitel...

(in če koga zanima, ne navijam za nikogar, mi je pa od vseh trenutnih najljubši Pedrosa)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kaj pa če bi ga Rossi pri prehitevanju podrl?

bonk.gif

Enako vprašanje tebi - navijaš za MM?

Jaz navijam za Ducati. Bioli em [cenzura] za voznike. Itak so papki,

Kaj pa če bi Rossi takrat po nesreči spodnesel Capirossija? A pol bi blo pa kr naenkrat dobr da se vmešavaš? A zdej ko se je mogu mal potrudit pa takoj joka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Sicer pa ne vem zakaj se vsi tako obešate na to, da ga je mali oviral? V živo ni vse skup zgledalo nič drugače kot dirkanje na nož... Ja sigurno bi bila oba hitrejša, če se ne bi toliko prehitevala, ampak to je vedno tako, ko se dva velikokrat prehitevata, smo že marsikdaj doživeli, da sta se 1. in 2. drkala pol dirke in dovolila, da so se jima priključili iz ozadja in si s tem zajebala 1. in 2.

In ja, če Rossi nebi v četrtek zabil kajle ta malemu bi ta verjetno raje vozil za njim, da bi probala ujet Lorenza in Pedroso, ampak si je Rossi sam pljunil v skledo, ker mu je mali hotel pokazat, ti pa mene že ne boš prehitel...

(in če koga zanima, ne navijam za nikogar, mi je pa od vseh trenutnih najljubši Pedrosa)

Ne no ka obstaja nenapisano pravilo a veš...