To, da v komentarju ni nikjer napisano nič od Klovna, pa od brc in podobnih neumnosti ki jih stresate anti Rossijevci po netu. Napisano je tako kot je bilo. Mali je hotel pokazat Rossiju oviranje, Rossiju se je snelo, pa mu je na stezi skušal povedati naj neha in mali je padel, kar niti slučajno ni dobro za Rossija in definitivno to ni bil njegov namen. Je pa Rossi prvič odkar ga poznam na stezi izgubil živce in naredil traparijo kariere, na žalost. No eno je dobil od njega po nosu Max, zasluženo in izven steze, če pogledaš posnetke, ker tisto pa je bilo odrivanje in to pri visoki hitrosti.
Sem Rossijev navijač, pa sem komentiral, in? Za mene bo Rossi vedno legenda tega športa in smejem se ljudem, ki ga označujejo za klovna. Marsikdo ga ima v želodcu, tudi Stoner, ki ni nikoli prebolel, da je bil stresen pred svojo Adriano, Max je vsaj na koncu priznal, se spomniš dirke, ko ga je Vale stresel z Yamaho. Z užitkom sem gledal malega in njegovo brezkompromisnost in upam, da pride k pameti, da ga bomo lahko še nekaj časa gledal, ker z Rossijem gre zadnji od teh, ki so znali krotit te motorje brez elektronike.
Obnašanje Lorenza je pa naravnost smešno, pa če si priznaš ali ne. Rossi se je vsaj trudil bit normalen, Lorenzo je pa jokal o dogodku v katerega sploh vpleten ni bil. Jokica pač in kot tak bo šel v zgodovino.