Moto GP 2011

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zanimiva dirka, Stoner ni bil tako prepričljiv kot na treningih, to obeta zanimivo sezono. Se pa vidi premoč Honde kako kickne moped hehe. Rossi ima pa še veliko dela da bo prišel v stik z najhitrejšimi. Škoda Marqueza sem upal da spelje do konca.

VTAK!!!!!!
grims-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Še dobro, da si noben ni nič naredu
grin1.gif

Škoda res za tole Rossijevo pizdarijo.Prav čakal sem, da Stoner pokuri nekaj goriva.
Mi je bila pa všeč gesta po dirki, ko se je Doctor zavedal kaj je nardil Stoner se je pa že ohladil.
Prava dirkača prav tako Lorenzo.
Ianone v moto2
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Rossi ga je dobro usral, ironija pa je, da je z manevrom, ki se mu reče "Stoner", v pesek spravil prav Stonerja.
Lepo je, da se mu je šel po dirki opravičit, pa čeprav ga je Stoner nekaj podjebaval. Všeč mi je tudi, da se je Rossi zbudil in pokazal, da ima v sebi še vedno tisto krvoločnost po zmagah. Ko je vztrajal na stezi, je prišel do petega mesta, kar sploh ni tako slabo.
Na žalost je v skupnem seštevku Lorenzo že kar precej ušel, kar je v takšni izenačenosti s Stonerjem slabo.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Sezona je še dolga kar je dobro.Lorenzo zabeleži kakšno nulo, Pedrosa bo nevaren,ko bo fit, Stoner je pa itak hiter.
Vse to je dobro za dirke in veliko bolje kot, da bi se sredi sezone vedelo kdo je prvak!
Mi je zanimivo kako dobre so postale dirke v MotoGP.Formule sploh ne povoham več
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Letos bo šolanje Rossija, to je dejstvo. Včeraj mu je šlo na "roko" vreme, dokler ni pospravil Stonerja, sicer pa je Lah na lahu letos nekonkurenčen.

Že lani ga je Lorenzo našolal, ki je mimogrede dosegel največji točkovni izkupeč v motogp v sezoni.

Ne verjamem, da bo Rossi še kdaj prvak.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ti pa si ena mora. Kolikokrat boš še ponovil napisano?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
si se vprašal zakaj, poškodovani in odstotni so bli vsi favoriti - Stoner neka čudna bolezen, Rosi noga, potem pa še Pedrosa... Dovi pa je v tovarniški hodni čist nesposoben, ne vem kaj ga še gledajo, jest bi dal sedež čupavemu...

Rossi pa bo prvak, verjemi mi. Baje pa bodo uveljavl še pravilo, da se bo motor po novem tehtal z voznikom, kar bo precej pripomoglo višjim in močnejšim voznikom.... To da je meter pa piškot velik in peresno lahek dirkač ima dejansko prednost.........

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Super dirka. Bravo Rossi. Škoda pa res za Pedroso in škoda za bedne komisarje za kaznovanje Simonchelija.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma pizdarija simota....to je biu pa res glup prehitevanje....kr po zunanji ga bo butnil ja.
stupid-1.gif

Zdaj je pa uničil sezono....Stonerček je že prvak. Lohk se mi pa odkupi in naslednjič polomi Stonerja.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Rossi 2 dirki zapored našolan od istega šoferja
smile-1.gif

Pridobil pa le zaradi odstopov in kazni drugih.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
bonk.gif
Supersick bi res lahko počakal in prehitel kasneje brez posledic itak je bil hitrejši!
Rossi je pa po mojem odpeljal dobro dirko ne glede na ostale scene!Škoda za Pedroso

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Snečko, ducati ima danes slabši motocikel od vseh tovarniških konkurentov, lansko leto je bil bolj konkurenčen, če ne verjameš, poglej Hajdnove rezultate... Stanje se izbolšuje.......

To priznavajo vsi razen Stonerja.. Danes je Honda veliko premočna celo za Yamo, kar se je vidlo danes - kje se je Spice vozil in ostali...
Laično posloploševanje dejstev pa je tvoja vrlina.....

Vsak ki se spozna ve da je Honda na trših pnevmatikah enako zmogljiva kot je Yama na mehkih- o tem je govoril tudi lizika, ne samo to ima večjo moč, kot ostali motocikli...

Nekaj prednosti pa je še v lažjih motoristih, kar Stoner, Dovi in Pedrosa so.... meter pa piškot.... + vrhunska elektronika Honde...

No pa veselo nabijanje naprej...

Nazadnje urejeno:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Rossi se bo po mojem mnenju letos vozil okoli petega mesta, razen če bodo imeli vodilni težave, takrat so mu na dosegu stopničke. Se še matrajo z dirkalnikom, vendar še ne vejo, kaj je narobe.
Moj favorit za naslov je Stoner, takoj za njim pa Pedrosa. Stoner je najboljšim ko povede na startu in se odpelje zasledovalcem, nekoliko slabši pa je v neposrednih dvobojih s tekmeci, ker hitro postane živčen. Honda bo letos zelo močna, dobro delo so pokazali že v drugi polovici lanske sezone. Lorenzo naslova njabrž ne bo ubranil, Spies pa mu vsekakor ne bo pustil dihati.
Abraham bo po mojem zadnji v prvenstvu.

Dobra ocena stanja
zmaga.gif