Moto GP 2011

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Katastrofa
frown-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Grdo. Me je kar zmrazilo, ko sem videl kako drsi tocno pred dve kolesi.

Skoda.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Sezona je končana, zanimiva zadnja dirka s precej emocijami, vrhunski razplet, škoda le da je Bautista podrl še 3 dirkače v prvem ovinku.

Rossi in Simoncelli sta sezono končala z istim številom točk (139)

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Največja fora Bautiste je, da je pokosil 3 Ducatije
grin1.gif

Dober razplet na koncu dirke MotoGP !
Komaj čakam naslednjo sezono z uvedbo Moto3 razreda, 1000 ccm v MotoGP + novi paketi dirkačev in ekip.
Mi je pa manjkal Super Sic zagotovo bi bilo še bolj pestro!
Lepa gesta dirkačev, ki so imeli njegovo številko na kombinezonih.

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Lepo so se poklonili, sem pa potiho pričakoval, da bodo izvedli skupinski burn out, glede na to, da je fotr hotu met 1 minuto rohnenja....ampak sem hitro skužil, da so to le mokre sanje

Najlepša gesta pa je bila zmaga moštva Gresini Honda v Moto2, svaka čast....

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Lep zaključek prevenstva, Bautista je imel pa kar zegn, da so bili tisti za nesrečo še na ravnini in je najbližji zasledovalec imel še čas odviti stran od njega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdi se mi, da Rossi končuje kariero, če ne bo menjal Ducatija. Ker letošnje leto je bilo katastrofalno.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
V zadnem krogu se je vidla premoč honde kako je stoner poscal yamaho na ciljni ravnini.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tisto je bila res šala, je pa res, da je bilo prvem težje v takšnih razmerah, ker ni mogel do limita vozit.
Mojstrsko je čakal na zadnji ovinek in raketa mimo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi leta 2010 je moral priznati strahotno premoč mlajšemu
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tisto je bila res šala, je pa res, da je bilo prvem težje v takšnih razmerah, ker ni mogel do limita vozit.
Mojstrsko je čakal na zadnji ovinek in raketa mimo.

Čakal?

A si ti gledal isto dirko kot mi ostali?

Škoda, da je Ben zadnje tri ovinke malo popustil in se preveč oziral na minimalno prednost, ki jo je imel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledala sva isto, samo ti si mel morda gor kakšen šal in videl drugače
smile-1.gif

Stoner je lepo povedal, da je po prehitevanju lepo vozil za njim, saj je Spies bil obremenjen z iskanjem limita in ga je tako samo nadziral. Idealna priložnost pa zadnji ovinek in šala mala.

Če temu ne bi bilo tako, bi se Spies po prehitevanju tako hitro oddaljil kot se je približal, ne pa da ga je z lahkoto držal dva, tri kroge.

To je bila igra mačke z mišjo. Po moje se ni niti preveč naprezal in si mislil, če gre pač gre, pohodil in zmagal...

Sicer pa očitno nisi poslušal tiskovne konference, kjer je to omenil.