Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
na takem kratkem testu se marsikatera stvar ne vidi.
bi blo potrebno vzet telefona "z uilice". Ko je gor že boga in pol naloženga in ko telefon že kak mesec ni bil ugasnjen.
Vsaj jst mislim, da bi se takrat pokazale prave razlike.
Sej je začel prihajat marshamllow, tko da bi moral znati izkoristi več rama.
pa 8GB je tudi resen problem. več kot pol ga sam sistem zasede. To še vibra pa FB ne moreš uporabljat.
KSZ.
Naložil sem IP camera Wiever, za Hoferjevo IP kamero. Dela, vendar me moti, da mi stalno v zgornjem, ali v spodnjem robu vrtijo reklame. Na tablici ni teh težav. Zamenjal sem z drugimi programom, pa je težava ista.
To je samo na Moto G1.
Da se mogoče nekako znebiti teh reklam. Če ne program ven vržem in zaključim, ker tega ne bom gledal.
Naložil sem drugi program "TinyCam monitor Free", kot ga imam na tablici, pa tudi kaže reklame, samo spodaj. Na tablici je brez reklam.
Tablica je Android 4.1 in ima možnost " ne kaži tega sra...več".
Sumim na goglov play store. Bom ga disejblal.
Tukaj je TinyCam Monitor.Reklame piše spodaj.
Naložil sem par drugih za preizkus in vsi vrtijo reklame.
Imam vtis da to ni odvisno od programa, ampak da to priloži zraven guglov instaler prek Play Stora.
Obstaja kakšen Adblock za to. Resno, rajši nimam nič, kot da to gledam.
Še je Maginonov IPC viewer, ki ga dajo zraven za svoje kamere. Reklam ni, dela OK, zumira ne, skrinšot naredi z dotikom ikone in sam shrani v galerijo.
Prostora vzame 40 megabajtov, ostala dva pa pol manj. To je dosti z ozirom da Moto G1 nima SD kartice. Verjetno bom tega obdržal, ker ne bom zganjal cirkusov s kamerami na telefonu. Za to imam abaka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.