Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Malo bolj snapy je... glede baterije pa nimam pojma.
Mislim, da bi moralo bit ene 20% v dobro razlike.
Pa še tisto za sd kartico ti ponudi, da jo imaš lahko kot razširjen pomnilnik. Če imaš veliko podatkov se ne splača, če imaš pa veliko aplikacij se pa splača.
Meni je po updatu nehal delat internet na sim2. Pa tud težko najde omrežje. Vsakič ko menjam državo, ga moram resetirat, kar je bilo treba sicer že prej kdaj naredit, zdaj pa se na sim2 sploh več noče povezat. Še ima kdo drug take težave?
Če kdo kupuje Moto G - Na francoskem in (mislim da tudi) italijanskem amazonu imajo te dni neke random akcije, ki trajajo po cca pol ure, ko je cena ful znižana. Danes sem to zasledila 2x na francoskem amazonu, včeraj pa enkrat na italijanskem. Cena v naročilu je 177€ s poštnino vred za 16gb verzijo, čeprav je bila tudi že nižja..
Za mamo kopujem android telefon in mi je moro G 3. generacije padla v oči zaradi nizke cene a ima pomankljivost da nima slovenskega jezika. Zanima me ali lahko kako dodatno naložim slo jezin na omenjeni telefon
KSZ. Moto G1 in vprašanje glede pošiljanje mailov.
Zakaj občasno pošto (Arnes in Gmail) ne pošlje takoj, ampak jo shrani v Outbox, kjer brez veze čaka brez moje vednosti
.
Jaz pa v globokem prepričanju, da je pošta odposlana, zvem da je prejemnik komaj danes dobil pošto, ki sem jo odposlal že 26.5.16.
Večino pošte pošilja takoj, parkrat letno pa vrže v Outbox
The Verge je ena tistih pompoznih strani, ki so brezveze da obstajajo, vse kar naredi Apple je the best of, verjetno bi še kakec od čivave opisali kot sveto čudo, če bi ga apple naredil. Vse ostalo je šit za njih.
Citat: Uporabnik damirj pravi:
The Verge je ena tistih pompoznih strani, ki so brezveze da obstajajo, vse kar naredi Apple je the best of, verjetno bi še kakec od čivave opisali kot sveto čudo, če bi ga apple naredil. Vse ostalo je šit za njih.
Moto g1 je bil love child motorole in googla. Zgleda, da se je do tretje generacije nekako prenesla dediščina. V bistvu je bil skoraj isti model skos, razen da je display malo zrasel.
Zdaj zgleda, da je pa lenovo prevzel... Mislim, da je bilo za pričakovati.
Imaš zgleda komplekse in kratek spomin, ker za razliko windows central lumie večinoma popluvali. Sem žel za foro gledati in sta zadnja dva iphona dobila oceno 9.0. Iphone SE celo 8.7. Medtem, ko je Samsung Galaxy S7 Edge dobil 9,1.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.