Moto G

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Par novih informacij iz uradne strani:

Citat:
MOTO G

This device will remain on Android 5.1 (Lollipop)

Citat:
MOTO G (2nd Gen.)

This device will be upgraded to the Android 6 (Marshmallow) release of Android, pending partner support.

Citat:
MOTO G (3rd Generation)

This device will be upgraded to the Android 6 (Marshmallow) release of Android, pending partner support.

Medtem pa še naprej čakamo na Android 5.1
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.298
9.504
113
EU
Na Moto G 1 imam nameščen ES File Explorer

6kr-ES.jpg

Spomočjo tega kopiram slike in prenašam na računalnik prek WIFI-ja.
Vprašanje...
Pri odpiranju slik me Android vpraša s čem naj odprem sliko ("vedno ali samo enkrat").
Pri zadnem odpiranju z Gallery sem izbral "vedno" in mi sedaj slike odpira stalno Gallery namesto File Explorerja.
Kako to povrniti nazaj, da bi spet imel možnost izbire .
sprasujem se.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
V settings/apps najdeš galerijo, odpreš, premakneš malo nižje in najdeš "launch by default" in tapneš "clear defaults"
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

5.x je bil fail, meni jhe uničil nexuys7 2012, še zdaj mi več ne dela kot prej, čeprav mam 4.2 al kolko

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pri meni na g 2nd, je padal gps pri prvem updajtu na 5.0.1.

Pred mesecem je prišel update, ostalo je na 5.0.1, gps pa ne pada več. (verjetno je bil bolj zaradi stagefrighta, pa še gps so poštimal).

Tukaj pa glede, koliko jih ima omenjen telefon, ni noben pogruntal, da mu pada gps.
stupid-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.298
9.504
113
EU
Moto G1 baterija se še dobro drži.

369-Screen.png

Vendar ne pišem zaradi baterije ampak bližnjice do Network Operaters...

d3n-Nrtwor.jpg

Zadeva je odlično delala do nazadnje posodobitve Lolipopa. Sedaj se noče več zagnati. Sem odinstaliral in znova namestil in ne dela.
Da se to rešiti mogoče s podobnim programom, ker je iskanje operaterja v čisto zakotnih podmenijih ubitačno.
confused-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.298
9.504
113
EU
Madonca, kako se da narediti na Slikomatu, da mi ne naloži tako grozno veliko sliko čez celi ekran
bonk.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.506
1.221
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pri meni na g 2nd, je padal gps pri prvem updajtu na 5.0.1.

Pred mesecem je prišel update, ostalo je na 5.0.1, gps pa ne pada več. (verjetno je bil bolj zaradi stagefrighta, pa še gps so poštimal).

Tukaj pa glede, koliko jih ima omenjen telefon, ni noben pogruntal, da mu pada gps.
stupid-1.gif

Še vedno opažam da pada gps... samo se da preživet.
se pa mi ne sanja kako to popravit
frown-1.gif