Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jst sem imel ameriškega (t-mobile) galaxy S4. Slovenski S2 je boljš lovil signal
Tudi sedaj vidim, da imam na note4 večkrat boljši signal kot punca na mojem bivšem s4.
Jst si ne bi več kupil ameriškega telefona...
kje je sedaj ****** updajt na 5.1 Pol leta mi že gps dol pada, sem mislu da sem jo pogruntal, ko sem kupil love child-a googla in motorole. Pa ravno tko se čaka na ****** updajt eno leto.... Potem, pa folk še kitajce kupuje kjer je vsake 3 mesce nov model.....
Evo dva vprašanja okrog nastavitev telefona Moto G2, ki bo za vas mačji kašelj.
Prvo bi premaknil slike in ostalo na SD kartico da ne zaseda notranji spomin telefona. Vendar! Nisem prepričan da ne bodo premaknjene tudi slike iz kontaktov. Žena bi me zagutila, ker bi moral zopet znova nazaj nastavljati slike za vsaki kontakt.
Slika:
Drugo vprašanje je zakaj telefon pri emailih ne prikaže slikic obrazov. Pri klicih in SMS-jih vse pokaže pravilno, pri emailih pa ne. V kontaktih sem vse pravilno nastavil. Vsaj mislim, ker na mojem G1 vse pravilno prikaže.
Slika:
slike kopiraj samo Galerijo.
Uporabi kak file explorer program in skopiraj samo slike iz galerije, pa v kameri nastavi, da ti nove slike shranjuje na kartico.
Za email pa hmm, čudno. Restart telefona, da se vse posynca na novo?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.