Moto G

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Mislim da jih lahko samo brišeš (long press). Za dodajanje/premikanje nekako ne najdem načina, tako da sklepam da ni možno.

kaps

Pripravnik
11. jul 2013
92
0
6
no dobu sem moto E pa me zanima, če se dobi kakšna boljša tipkovnica kot original inštalirana, predvsem iz vidika natančnosti

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Si bom mal to temo sposodu.

Na spletni strani klik sem naročil Motorolo moto X. Bila je na zalogi, rok dobave 1-3 dni. Dobim mail, da sem naročil telefon. Po ene tednu na duha ne sluha o telefonu, ali kakšnem mailu. Jih kontaktiram kdaj bom dobil, nakar odgovorijo, citiram: ½Pozdravljeni, žal trenutno ni mogoča nabava, tudi točen rok dobave ni znan, lp½
Men se zdi zelo neresna trgovina, to da tuki ne bom več kupoval.

Zdej ena varjanta je, da ga še naročim tuki, al pa nekje iz tujine. Zanima, na kateri spletni trgovini v tujini je varno nakupovanje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jst sem tukaj naroču, dobil brez problema.

http://www.computeruniverse.net/en/list.asp?searchname=moto+x

Vprašanje je pa zakaj boš moto x.... iskreno povedano je zelo slab telefon(za svojo ceno), tudi updajti močno zaostajajo kar berem. Eni so še zmeraj na androidu 4.4. V primerjavi z njim je pa Moto G v svojem rangu najboljši.

No samo moje mnenje.... Da še malo premisli oz. malo primerjaj s konkurenco.

Sony z3 ali galaxy s5 sta svetlobna leta naprej. Po vseh standardih.

No lastnik moto g, da ne bom kaj obsojen sedaj....

Nazadnje urejeno:

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Evo , sem si nabavu moto x. Za začetek zelo zadovoljen, lep dizajn, lesen zaščitni pokrovček, zamahneš z roko pa se ura prikaže, ga porukaš pa se fotoaparat prižge... Edino kar me čudi (sam me ne moti) je to, da android v Motoroli moto X nima slovenskega menija.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.135
351
83
Goriska
Pa je tole sploh se kje na zalogi, ali je ze povsod razprodano?

Naslednji teden grem 1 dan v Celovec in bom pogledal najprej v Borovljah, drugace pa v Celovcu upam, da bodo imeli se kaksnega...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
A se komu signal GPS pada, za pol minute vsake tolk cajta? Sumim pa tudi signal za omrezje? Ce si ravno na kakem kriziscu no ravno fajn...

V glavnem take zadeve se mi niso dogajale na SGS3...

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Imam namen naročit, pa so v EU trenutno na voljo samo 8 GB modeli. Kot kaže bo potrebno še mal počakat...
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik bmwm3csl pravi:
Imam namen naročit, pa so v EU trenutno na voljo samo 8 GB modeli. Kot kaže bo potrebno še mal počakat...
grin1.gif

In kaj te moti z 8gb, daš kartico 32gb not pa je?