Moto G

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.297
9.504
113
EU
Pa še res je. Zadnjič v gledališču pred začetkom igre hočem utišati telefon, in sem doktorat naredil okrog tega. Skoraj bi ga v celoti ugasnil
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz....

Kje se sedaj splača g 2 kupit....? V hoferju so verjetno že prvi dan pošle....

Bump..... (aja imam samo paypal).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sem naročil iz nemæije... verjetno sem jo "preplačal" za ene 40+€. Jebiga, tukaj bi bila pa še ene 20€ več. (imam telefon ponavad 2+ leti, da bom že preživu).

Zdej se šele zavedam, kaj je pomenijo ta valutna razmerja. Sedaj gledam bicikle iz anglije, so degradiral vse modele koles na slabšo opremo, cena je pa ista.

Sem študiral tudi o Huawei Ascend g7 v bigbangu.... pred tednom je bil z vsem skupaj 240€, sedaj so podražali in dali 10% popust je pa 260€.
bonk.gif

Zadnjič sem s3 zabrikal in sedaj noæem veæ slišat za root.
cry12bpy.gif
) , če bom kupoval še androida. Sem tudi Oneplus gledal, pa za tako zverino tudi ni tolk stabilen pa enkup enih napak na YT folk joka, garancija pa itak katastrofa).

Sem gledal še Lumio 640 XL, samo hudiča še sedaj nimajo LED notification.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sem dobil čudo danes...

velikost me je malo presenetila, sem mislu da bo kaj manjši. Drugač pa robat in težak working horse. (druga sim sem mislu, da moraš kako posebno verzijo naročit, pa zgleda da je pri vseh
grin1.gif
).

Presenetilo me je, da je pa malo počasno v primerjavi s S3. Npr. updajt se je celo večnost instaliral ali multitastking tudi kr riba v primerjavi z S3. Čeprav na papirju je nekje tam tam.

V glavnem happy za enkrat.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No.... pa so prišli prvi problemi...

Runtastic mi fulla razmeče sled sedaj.... fulla naredko točke dobiva.
confused-1.gif

Galaxy prej mi je bolj na gosto zajemal in so bile route fulla zvezne, sedaj je pa kot da bi kdo streljal.
bonk.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.297
9.504
113
EU
KSZ. Ni Moto G ampak ženin Asus Memo pad 7. Ker ste tukaj zbrani stručnjaki za vse, ne bom odpiral nove teme.
Ni mi jasno kaj je to eden program "Inspect service" ki je delal v ozadju. V setingsih ga ne najdem
Android je 4.2. Kako se ga znebiti
13.gif
. Ne Androida. Programa.

n2d-Prg-58.jpg

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.438
422
83
To je 4G verzija druge generacije telefona.

Tretje gen. še ni na vidiku.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.297
9.504
113
EU
KSZ. Pri Lolipopu so spremenili barvo za sprejem klica iz zelene na modro.
V začetku sem bil zmeden kako odgovoriti na klic. Ma so pametni. Zelena je vedno bila za sprejem klica pri vseh telefonih
bonk.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.297
9.504
113
EU
Kako je s fokusiranjem fotoaparata na Moto G-ju. Ni neki biser ostrenja. Se da to malo izboljšati
confused-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.297
9.504
113
EU
V Chromeju imam ob zagonu slikice bukmarkov, vendar ne vem kako dodati ostale. Imel sem tudi za Alter in mi je nekam odšla, tako da je ostal samo prazen okvir (zraven radarske slike).
Drugače bukmarki ki se odprejo z zvezdico, imajo seznam v padajočem meniju kar je v redu. Te s slikicami bi imel samo za pomembnejše.
Moto G (1) in Lolipop 5,2.

nky-Screen.png

Kako jih dodati
sprasujem se.gif