Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
S tipi se dons lahko sam še balinčkaš.
majč
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pa sej veš ... babe se mi niso tko zlo spet zamerle, veš. I like them ... from a bit of a distance ...
priznam, mam fetiš - ritke. ampak izključno in samo ženske ritke. se mi lahko ne vem kaj zgodi, res ... da bi pa topel ratal, pa no way!
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Me je en stavek iz prejšnje dizzyjeve teme(ne vem katerega uporabnika) pa dogodki v zadnjem času spodbudil k postavljanju tega vprašanja: a morte tipi po končani vezi res še pol leta klicart pol?
Torej: nek uporabnik je kolegu dizzyreedu dejal, da bo svojo bivšo kmal začel klicarit nazaj....
Jao dečva, zakaj ne bereš dobr?
Eno je, če bivšo klicarš in ji težiš or whatever.
Drugo pa je, če jo pokličeš in jo prijateljsko vprašaš, da ti pove, kaj je narobe stabo, kot tipom. Kaj jo je motil... Eni pogruntajo sami, drugi pa pač ne vedo, sčim so partnerja prizadel...
Je pa hecn-glih dans mi je kolega pravu, da mu je bivša v roku cca. 3 tednov, odkar sta nehala, poslala nebroj sms sporočil in miljonkat klicala... Ker je 5% ni več jebu, mu je poslala 6 stransko pismo...
Tko da.. Niso vedno tipi tisti.
Ponavad pa itak tip pokliče bivšo, ker je dobr potegnla oz. ker je bil sex dobr... Pa ne, da ti laskam (ali katerikoli drugi), ampak....
edit: zadnji odstavek je mogoče mal dvoumno napisan. Kdor ga bo razumel, ga bo, kdor pa ne, pa ne.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ok, no, pa pod 155, če moramo bit natančni sem pozabu da si iz naravoslovnih voda, kjer očitno šteje vsak centi al kaj, pa ne govorim zdje o vilijevem želu...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Teta, pol pa vzamem nazaj
@Cbelca: Dj, zj pa še ti odpri eno temo, al pa kr tuki notr napiš: Kakšni so tvoji kompleksi do tipov. Za koji [censored] vse jebeš v glavo?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dej stari, ne bit tko odločen, bo Slovenet žalosten, k potihem upa...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
@Cbelca: Dj, zj pa še ti odpri eno temo, al pa kr tuki notr napiš: Kakšni so tvoji kompleksi do tipov. Za koji [censored] vse jebeš v glavo?
V dokaz : gif,jpg,bmp,mov,avi,dias,cvf,flv,png,3gp,.......................................Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
pa kdo tle žali? dej poglej kaj on o men piše, da sem pod meter pedeset, halo to je totalna neresnicaše zmeru me ni pol bo pa tle nekej pametoval...................................................................