Moški...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a dej ne ga tko žalt, že tko ste se ženske zamerle diziju in štibru... ju boš še odgnala na drugo (toplo rozasto) stran
evil.gif

pravzaprav če še enkrat orenk pomislim, ja kar žali ju!!
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pa kdo tle žali? dej poglej kaj on o men piše, da sem pod meter pedeset, halo to je totalna neresnica
jezen.gif
še zmeru me ni pol bo pa tle nekej pametoval, nema

pod drugo pa, jaz njega štejem med urejene moške srednjih let, ki vejo kaj hočejo, on točno ve kakšne ženske se ne vabi na zmenk, vidiš on ma to urejen ne pa ti, k spotoma nekej pobereš, nenazadnje on vozi vozilo višjega cenovnega razreda, a bi si to lahko en študent privošču? ne, no pol je on moški ne pa tip

majč

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ok, no, pa pod 155, če moramo bit natančni sem pozabu da si iz naravoslovnih voda, kjer očitno šteje vsak centi al kaj, pa ne govorim zdje o vilijevem želu...
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

S tipi se dons lahko sam še balinčkaš.

majč

ne-ne-1.gif
se resnično ne strinjam, le kaj so tebi tipi naredili, da tako razmišljaš

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa sej veš ... babe se mi niso tko zlo spet zamerle, veš. I like them ... from a bit of a distance ...
wink-1.gif

priznam, mam fetiš - ritke. ampak izključno in samo ženske ritke. se mi lahko ne vem kaj zgodi, res ... da bi pa topel ratal, pa no way!
ne-ne-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pa sej veš ... babe se mi niso tko zlo spet zamerle, veš. I like them ... from a bit of a distance ...
wink-1.gif

priznam, mam fetiš - ritke. ampak izključno in samo ženske ritke. se mi lahko ne vem kaj zgodi, res ... da bi pa topel ratal, pa no way!
ne-ne-1.gif

Dej stari, ne bit tko odločen, bo Slovenet žalosten, k potihem upa...
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

Me je en stavek iz prejšnje dizzyjeve teme(ne vem katerega uporabnika) pa dogodki v zadnjem času spodbudil k postavljanju tega vprašanja: a morte tipi po končani vezi res še pol leta klicart pol?

Torej: nek uporabnik je kolegu dizzyreedu dejal, da bo svojo bivšo kmal začel klicarit nazaj....

Jao dečva, zakaj ne bereš dobr?

Eno je, če bivšo klicarš in ji težiš or whatever.
Drugo pa je, če jo pokličeš in jo prijateljsko vprašaš, da ti pove, kaj je narobe stabo, kot tipom. Kaj jo je motil... Eni pogruntajo sami, drugi pa pač ne vedo, sčim so partnerja prizadel...

Je pa hecn-glih dans mi je kolega pravu, da mu je bivša v roku cca. 3 tednov, odkar sta nehala, poslala nebroj sms sporočil in miljonkat klicala... Ker je 5% ni več jebu, mu je poslala 6 stransko pismo...
smile-1.gif

Tko da.. Niso vedno tipi tisti.
Ponavad pa itak tip pokliče bivšo, ker je dobr potegnla oz. ker je bil sex dobr... Pa ne, da ti laskam (ali katerikoli drugi), ampak....
smile-1.gif

edit: zadnji odstavek je mogoče mal dvoumno napisan. Kdor ga bo razumel, ga bo, kdor pa ne, pa ne.
grin1.gif

stric, ni se na tvoje nanašalo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ok, no, pa pod 155, če moramo bit natančni sem pozabu da si iz naravoslovnih voda, kjer očitno šteje vsak centi al kaj, pa ne govorim zdje o vilijevem želu...
grin1.gif

OPOZORILO: vsi, ki ste alergični na čebelji pik, ne berite in preskočite ta odgovor, k men se je fajn s stiberjem menit

zato pa je bivši (al si ti on, k ga tko omenjaš in opevaš al se tvoje želo višjega cenovnega razreda prepozna v teh mikronskih enotah
grims-1.gif
)

majč

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Teta, pol pa vzamem nazaj
grin1.gif

@Cbelca: Dj, zj pa še ti odpri eno temo, al pa kr tuki notr napiš: Kakšni so tvoji kompleksi do tipov. Za koji [censored] vse jebeš v glavo?

okej stric

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Dej stari, ne bit tko odločen, bo Slovenet žalosten, k potihem upa...
evil.gif

O tem na kaj kdo potihem upa ti res ni treba pisat. Še posebej, ker v meglo brcaš.

Iz tega kar pišeš, lahko zaključim, da sam čakaš kdaj boš kak štil v tazadno dobil. Svetujem ti, da se obrneš na severno faco, on je večkrat pisal, da je mal na ono stran mahnjen.

Mene pa zanimajo izkjučno luškane ženske ritke. Jap ženska ritka je fajn za pogledat pa tud za poigrat.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

@Cbelca: Dj, zj pa še ti odpri eno temo, al pa kr tuki notr napiš: Kakšni so tvoji kompleksi do tipov. Za koji [censored] vse jebeš v glavo?

Veš kaj, jaz mislm, da je tale naša Čbelca sam na forumu glasna, v RL pa še na pijačo ne upa it s kakim samskim tipom. Na forumu izživi svoje fantazije, ko nadira moško populacijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nevem zakaj imam občutek da si tudi ti tuki na forumu glasen u resnici si pa navadna reva ka se babe še v oči ne upa pogledat kva šele da bi jo ogovoril...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ:

Že ko sem začel brat to temo, sem vedu da nebo nič pametnega,ampak jebiga, neki je blo treba brat medtem k se ipod sinhronizira.
Ampak zdej k mi je pa butast itunes pobrisu vso muzko dol, pa vidm da je res ta topic brezvezen
crazy1.gif

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
pa kdo tle žali? dej poglej kaj on o men piše, da sem pod meter pedeset, halo to je totalna neresnica
jezen.gif
še zmeru me ni pol bo pa tle nekej pametoval...................................................................
V dokaz : gif,jpg,bmp,mov,avi,dias,cvf,flv,png,3gp,.......................................