Moški...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
in pol mu bom morala tel. v glavo vržt?

Piki, eno vprašanjce čist mimogrede. Če bi po naključju staknila mojo cifro, a bi me poklicala
17758-icon_confused.gif

hysterical-1.gif

evo, to je pa izjava tisočletja...jaz mislim, da bi poklicala, če bi bil tvoj mobi sprožilec za 500 kil plastika, ki bi bil v tvoji neposredni bližini...

buaaaaaahahahahhahahahhahahahahhahahaha

467716-post_slo.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Jaz pa klko sem mel oba priliko spoznat........pa mislim, da bi bila kr kompatibilna (pikica pa slovenet) .... pikica ni angelina, slovenet ni brad......pa ubogljivost slovneta bi pomoje tudi pikici šla zelo na roko ..... pikica se samo malo previsoko nosi.....ampak tudi to bo z leti minlo
smile-1.gif

Jaz bi reko.....da probajta no
wink-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Pikica se je hotela samo pohvalit kako je huda bejba da jo tipi non-stop obletavajo (zaenkrat je še mlada). Po 35 letu bo tako da se ne bo hotela več iti skrivalnic (ker je ne bi nihče več iskal).
Jaz bi rekel: uživaj dokler traja.
Ne boš verjela, ampak dejansko obstajajo telefoni kjer se posamezna cifra da dat na t.im. blacklisto - ti ne zvoni, pobriše sms-e tako da sploh ne veš da si jih dobila in te posledično ne motijo (očitno je da ti sms-i godijo sicer bi jih že dala na ignore - vsak tehno Alterjevec ti bi znal to naštimat če imaš kak boljši telefon). Policijo in ostale pa obveščaj res v primeru ekstremov, je lahko več sranja kot koristi.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

Jaz pa klko sem mel oba priliko spoznat........pa mislim, da bi bila kr kompatibilna (pikica pa slovenet) .... pikica ni angelina, slovenet ni brad......pa ubogljivost slovneta bi pomoje tudi pikici šla zelo na roko ..... pikica se samo malo previsoko nosi.....ampak tudi to bo z leti minlo
smile-1.gif

Jaz bi reko.....da probajta no
wink-1.gif

Tele tvoje ocene so pa kar zlo zanimive. Moram reč, da sem kar presenečen nad tem kar si o meni napisal.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
O,sit,kolk sranja ste sposobni spravit skupaj v 24urah !!!
Se mi kr obraca !
Aja,pa BTW: Pikico lepo na miru pustite, slinjoti !
Za kaj vec boste prvo za pir dali,sele pol boste lahko govoril o njej in,ce vam dovolim,tudi cez njo. Kaj vec pa niti ne pricakujte...
Zdej pejte pa v koco in... Mir!

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

...kar mej tega svojga čudaka al pa sloveneta še naprej...

A si se me zadnjic v mestu,ti ze ves kje, dobr ogledal? Da me morda nisi s kom zamenjal? Ker,ce me nisi,te tokrat LE opozorim,naslednjic pa sklatim z avionom vred...zdej pa mal razmisli o napisanem,zmoli tri ocense,dve zdravamariji,naredi preval potem pa hop v posteljo spat!
Aloha
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
lol a ti si ta njen čudak? a nimaš ti žene, ne pa pikico?.... al si že ločen in s pikico furata več kot sam forumsko ljubav?

@pikica, on je prestar zate halooooooooooo
hysterical-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ah, ne ... čudak? Aja, to si pa pol res enga drugega mislil
evil.gif

Žena? Moram še enkrat napisat?
Prestar? S svojimi 25+ leti? Dej no .....

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
pikica se samo malo previsoko nosi.....

shocked-1.gif

a TAKA je ona?!

pikica sori, nč ne bo med nama. Takih punc pa jst ne maram
crazy1.gif

grin1.gif

ne verjet vsemu prebranmu. ker če se js nosim, je naš sonick mont everest kar je tega tiče. ne vem, kako me lahko tip, ki me je 3x v lajfu videl sodi o tem kakšna sem. tk da PŠŠŠŠŠT

@slovenet: še vprašaš?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

Me je en stavek iz prejšnje dizzyjeve teme(ne vem katerega uporabnika) pa dogodki v zadnjem času spodbudil k postavljanju tega vprašanja: a morte tipi po končani vezi res še pol leta klicart pol?

Torej: nek uporabnik je kolegu dizzyreedu dejal, da bo svojo bivšo kmal začel klicarit nazaj....

Jao dečva, zakaj ne bereš dobr?

Eno je, če bivšo klicarš in ji težiš or whatever.
Drugo pa je, če jo pokličeš in jo prijateljsko vprašaš, da ti pove, kaj je narobe stabo, kot tipom. Kaj jo je motil... Eni pogruntajo sami, drugi pa pač ne vedo, sčim so partnerja prizadel...

Je pa hecn-glih dans mi je kolega pravu, da mu je bivša v roku cca. 3 tednov, odkar sta nehala, poslala nebroj sms sporočil in miljonkat klicala... Ker je 5% ni več jebu, mu je poslala 6 stransko pismo...
smile-1.gif

Tko da.. Niso vedno tipi tisti.
Ponavad pa itak tip pokliče bivšo, ker je dobr potegnla oz. ker je bil sex dobr... Pa ne, da ti laskam (ali katerikoli drugi), ampak....
smile-1.gif

edit: zadnji odstavek je mogoče mal dvoumno napisan. Kdor ga bo razumel, ga bo, kdor pa ne, pa ne.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: