Moški...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Aloha!

Me je en stavek iz prejšnje dizzyjeve teme(ne vem katerega uporabnika) pa dogodki v zadnjem času spodbudil k postavljanju tega vprašanja: a morte tipi po končani vezi res še pol leta klicart pol?

Torej: nek uporabnik je kolegu dizzyreedu dejal, da bo svojo bivšo kmal začel klicarit nazaj....no mene pa moj dragi bivši še zdaj skooos kliče. Pa sem se bivše cifre znebila tako, da sem sim podarila mlajši sestri. A tip res ne dojame, če se ne oglasim jaz(ne 1x, ne 2x itd.) to ni več moja številka? In kar naprej...pa tamala kakor je zmešana, ima toliko v glavi, da pove, da N. ni več dosegljiva na ta telefon...in še vedno...

No pa še en extrem..en dečko, tukaj domačin je prepričan, da sva midva skupaj...če pa še nisva pa še bova. Posledično dobivam po vsaj 30 smsov na dan ala 'kako si moj cukerček?' 'a greš pančan moj cukerček?' 'dobro jutro pikica moja' In again ne dojame besedne zveze povedane direkt v obraz: Oprosti, ampak ti in jaz nou gou...never!

so...a morate se fantje res obesit na telefon in težit do onemoglosti?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ne znam si predstavljat teh tvojih tipov po videzu...mozoljasti fejst?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je mogoče res domena mlajših. odkar sem šel narazen, je bil edini sms, ki sem ji ga poslal, kje se dobiva, da ji vrnem še zadnje stvari, pa še to dejansko odgovor na njen sms. odkar sva nehala, ni sms-ov, ni klicev, ni kontakta. razen enkrat sva se videla na neki zadevi, kjer je srečanje bilo neizbežno.

drugače pa ja ... zna bit moteče to, ampak - niso to samo moški, tudi ženske znate bit take. prva draga, s katero sem bil, vem, da me je še 2 meseca 13x na dan klicala in mi poslala nebroj sms-ov ...

in ko se boš sama zapalila za nekoga ... in te bo ta nogiral (čeprav ti tega ne privoščim, da ne bo pomote), boš na istem in boš porabila veliko samokontrole in moči, da ne stisneš tipke "send".

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja sam zakaj za vraga je treba un send prtisnt?

p.s.: dizzy fotko čakam
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
a ne bi ti dala slovenetu eno šanso pa da se malo sprosti na tebi, mogoce boš imela takoj manj težav.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A ni zanimivo.. Mene so pa ravno bivse buzerirale se pol leta - leto [dokler jih nisem nekam poslal]...

Ocitno ni to samo pri tipih...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Tam nekje v Čveku sem enkrat spraševal za osnovnošolske forume...

Ne bi raje na kakem takem predstavila svoj problem?
priden.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
No pa še en extrem..en dečko, tukaj domačin je prepričan, da sva midva skupaj...če pa še nisva pa še bova. Posledično dobivam po vsaj 30 smsov na dan ala 'kako si moj cukerček?' 'a greš pančan moj cukerček?' 'dobro jutro pikica moja' In again ne dojame besedne zveze povedane direkt v obraz: Oprosti, ampak ti in jaz nou gou...never!

Hm, očitno se tako do njega obnašaš, da mu daš nekaj vedet...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Hja, sigurno si mu po X času zveze poslala sms, da je konc brez obrazložitve, prejšnji dan pa sta še...tebi je jasno zakaj, on pa v temi in mu nič jasno...hoče vsaj nekaj oprijemljivega zvedet.
bonk.gif

Tvoje pisanje se namreč bere tak otročje nevedno.
priden.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Sms:

Ne klici me vec, jaz sn lezbika.
lp, pikica

Pa potem povej.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
prjav ga psihopata na policiji zaradi nadlegovanja.

mal se vpraši kakšne čudake privlačiš...in pol se še vpraši kakšen čudak je šele ta tip ki ga maš zdaj.

a te še vedno nism prepričal da ga pustiš?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
prjav ga psihopata na policiji zaradi nadlegovanja.

mal se vpraši kakšne čudake privlačiš...in pol se še vpraši kakšen čudak je šele ta tip ki ga maš zdaj.

a te še vedno nism prepričal da ga pustiš?

in seveda si potem ti kot pri roki za tako in drugačno tolažbo?
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
in pol mu bom morala tel. v glavo vržt?

Piki, eno vprašanjce čist mimogrede. Če bi po naključju staknila mojo cifro, a bi me poklicala
17758-icon_confused.gif

hysterical-1.gif

evo, to je pa izjava tisočletja...jaz mislim, da bi poklicala, če bi bil tvoj mobi sprožilec za 500 kil plastika, ki bi bil v tvoji neposredni bližini...