Mooble!?

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Upam, da ne zveni kot reklama (nisem niti user) me pa zanima, če kdo uporablja mooble. Kolikor sem zasledil lahko $, ki si jih zaslužil s prejemanjem MMS sporočil porabiš pri "partnerjih" podjetja, ki trži te storitve. Mislim, da dobiš 10$ za en MMS. 100$ naj bi bilo nekje enakovredno 1€. Zanima me, če se bo kdo prodal tako poceni!
write.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam sem mal prebral zadevo vendar mi zadeva še vedno ni jasna. a je dovolj da prebereš mms, al je v mms-u link na katerga klikneš in šele ko obiščeš tisto spletno stran takrat dobiš ta "denar"?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
In seveda nekdo te mora zaspamati dovolj, da bos imel omembe vreden znesek. Ce recimo izdelek, ki ga lahko s tem kupis, stane 10 EUR, oni pa posljejo 99 spamov, katere si pridno prebral in poklikal, si bos nabavil tocno nic, 99 reklam je pa doseglo cilj.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
In kaj lahko potem počneš s tem nabranim denarjem? Kako ga lahko porabiš?

Očitno z nakupom oz. nakupi pri poslovnih partnerjih ponudnika reklamnih sporočil! Predvidevam iz napisanega na njihovi strani!
confused-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Nikamor ni treba klikniti. Ko prejmes MMS sporocilo, dobis $$. V obliki dobroimetja.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Najbrž se ti zadeva "takoj" povrne, če greš v tujino ali pa se giblješ v obmejnem območju in pozabiš nastaviti, naj se ti MMS ne downloada v roamingu...

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Kolikor sem zasledil na njihovi strani si nastaviš mooble račun na pavziranje in takrat ne dobivaš MMS-ov!
wink-1.gif

Vidim, da se nihče ne upa probat!
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za nokie vem, da imajo po defaulut nastavljeno, da v tujini ne sprejemaš mms-ov.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
če razumem prav, da dobiš ta kvazi mooble denar, ni treba MMSa niti odpreti.

ker enkrat piše, da dobiš z vsakim prejetim MMSom dolarje, enkrat pa z vsakim ogledom. lahko sploh kdo ve, a jaz odprem sporočilo ali ne? Razen seveda, če je notri kak link, ki zahteva, da ga kliknem.

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz sem si želel nastavit račun, samo da malo stestiram zakaj in kako. Uspelo pa mi seveda ni - javilo neko napako. Vse skupaj bi se mogoče prijelo, če bi ti nakazovali dejanski denar na račun, ne pa nekega, po vsej verjetnosti neuporabnega, dobroimetja za nakup novih coklov, metle ali praznih kaset.
smile-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Mene pa zanima kdo so tisti poslovni partnerji, od katerih boš lahko kupoval?
Mercator?
Venera?
Obi?
Mesarija?
evil.gif