Trenutno je še "gradbena baraka"Citat:
Uporabnik JustOne pravi:
Mater ste bili pridni ni kaj. A tisto next to hiša je "gradbena baraka" ali je to že vrtna uta??
Trenutno je še "gradbena baraka"Citat:
Uporabnik JustOne pravi:
Mater ste bili pridni ni kaj. A tisto next to hiša je "gradbena baraka" ali je to že vrtna uta??
Bom slikal čez vikend, če bo lepo vremeCitat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Lepa!
Dej še kakšno sliko od finiš bajte.
Nisem še bil pri vseh. Bil sem pri Žiher in Jelovici. Ta teden sledi Kager.Si bil pri vseh izvajalcih? A projekt imaš svoj, ali boš uzel njihovega-tipskega?
Drugače pa dobiš tudi zidano hišo "na ključ" in pravtako obljubljajo ,da prideš do vselitve v enem letu.
Drugače,pa tudi mene zanimajo odgovori.
Vem da se tudi zidana lahko naredi v enem letu ampak nekako ne upam iti v to v teh razmerah.. Pri montažni takoj izveš ceno za izvedbo "na ključ". Vem da se tudi to lahko malenkost spremeni samo imaš še vedno večji nadzor nad končno ceno. Sam nimam namena in ne časa gradit čeprav se zavedam da bi s tem nekaj prišparal...kager ima skeletne hiše. Kot recimo tudi bauta in damahaus.
jelovica so montažne. v tej kategoriji imaš še lumar in marles npr...
zidana se da v enem letu biti notri, če se zida z denarjem, kot v zgornjih primerih. Vleče se, če se špara na račun dela, ko delaš veliko sam in pač kolikor čas dopušča. in pa, ko se naprej "zida", ko se malo prišpara. sploh slednja lahko traja 10 let potem. Svak je bil notri v manj kot enem letu, midva pa kaki mesec več, ker se je vmes gradnja povsem ustavila za 3 mesece, ko je vmes prišel naraščaj... to niso bile gradnje na ključ od izkopa do vselitve, ampak sprotno iskanje vsakega majstra posebej. če je pa na ključ od štarta, potem ni razloga, da vmes stoji...
Poglej tudi MarlesBom malo obudil temo...
Nagibava se v smeri nakupa montažne hiše.
Cene so v zadnjem času zrasle ampak se nama precej mudi tako da se mi zdi da je to najboljša izbira. Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z Jelovico ali pa Kager? Zaenkrat sta ti dve podjetji v ožjem izboru..
Zanimivo zveni tudi NoahBom malo obudil temo...
Nagibava se v smeri nakupa montažne hiše.
Cene so v zadnjem času zrasle ampak se nama precej mudi tako da se mi zdi da je to najboljša izbira. Ima mogoče kdo kakšne izkušnje z Jelovico ali pa Kager? Zaenkrat sta ti dve podjetji v ožjem izboru..