Moj zadnji nakup

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tole mulci s trdaki skacejo
smile-1.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
sej tud jz.. sam tukaj je kriva tehnicna okvara :D iz sprednje vilice je nek pin ven porinlo k drži zavoro in s tem zablokiral disk, in s tem še sprednje kolo katero se je v zraku nahitr ustavu, balanca je cuknla, mene je pa posledično pač obrnilo na bok.. je bil precej mehek pristanek sploh ni blo sile
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ksj potem pri teh kolesih moraš zmeraj spraševati, koliko ti še dajo popusta zgleda.

Konkurenca je huda, zgleda da se da še zmeraj za 10% zmenit
smirk-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Čaki, kako pa ma tale hidravliko ? Prenos preko gumic na feltno, al kako??? Še nism vidu. Če je to to, potem nimaš kej dost za vzdrževat. Pri hidravliki se sicer na vsake tolk cajta menja olje, samo za tale tvoj bajk pa res ne bi vedu ?

EDIT: sem šel preverit , gre za zaprt sistem, pomojem nimaš kaj dost vzdrževat. Je pa to hidravlika v glavnem za treking kolesa ...

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Tudi meni ni bilo jasno, ko sem gledal ta bicikel. Ker sem bil prepričan da je to neka zastarela tehnologija, ki so jo furali pred 15 leti (takrat nekje jo je imel kolega na enem xc scottu) in da so jo z razmahom hidravličnih disk zavor opustili. Zanimivo da to še obstaja.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Ja, hidravlika na gumice in ne diski+ ploščice
smile-1.gif

To je zastarelo? Sem bil prepričan da je klasičen V- brake na zajlo starejši kot to.... No, zavore primejo zelo dobro.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Ma ne zastarelo, samo mislil sem da tega ni več, ker so medtem postali diski tako popularni. Je pa jasno da so v-brejki starejši izum.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.766
113
kod Džej-Zija
Te zavore znajo biti brutalne. Mulci jih uporabljajo velikokrat na trial kolesih. Magura je imela dolgo časa en tak model v ponudbi, HS-33. Težava pri teh tipih zavore je samo, da morajo biti platišča vedno popolnoma ravna in scentrirana, ker hidravlika ne dopušča velikih hodov. Tako da boš moral pazit, da felten ne stolčeš. Če ti bojo povzročali zavore preveč težav, greš pa vedno lahko na v-brake, investicija je minimalna.

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
V prospektih ne piše teže. Prodajalec je rek cca. 10kg. Po občutku je veliko lažji od koles iz Hervisa, ki sem jih gledal.

LP Sandi

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
sp4960bk_1.jpg

44 eur z ekspress pošto v 3 dneh iz uk, http://www.sportline.com/products/heart-rate-monitors/duo-1010-heartrate-mens.html

Dobra ura primerna za vsakodnevno nošenje, merjenje srčnega utripa na ukaz brez pasa oz. konstantno preko pasa, kaže porabo kalorij/gramov maščobe, ima 4 načine s mejnimi frekvencdami srčnega utripa: sport, fat burn, health in user, alarm,štoparca, lepa enakomerna osvetlitev, deep sleep način, 5 let garancije.

POZOR: brez pasa meri natančno le ob rahlem dotiku.Ob močnejšem pritisku kaže narobe/preveč.

Jaz sem zadovoln z nakupom, ker ne maram pasa in bo za občasno meritev pri hoji gor oz. teku povsem ok, da približno vidim, če sem v pravem območju utripa.Jasno vse grafično kaže in te s piski opominja (če želiš), preveč/premalo. Leti!
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kje si kupo pa cena? Iščem neke skejterske, da bojo spet dobri za eno leto.Nisem vedo, da se je teva vrgla med skejterje hehe