močno robo kadijo v Minhnu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.541
19.282
113
pelješ se pa enako z A na B kot s premijo..isti krščen duš. :cool:
:valjamse:

jCauO5.gif

Aeon_Pax

Fizikalc
19. okt 2012
193
192
43
Ljubljana
ROFLMAO, res močno robo kadijo. Približno toliko rabi do 100 moja skoraj polnoletna Toyota 2.0 brez polža. :D

O obliki pa sploh ne bom. Komu je to sploh všeč? A sploh naredijo kakšne raziskave med ljudmi, preden požegnajo za produkcijo?
Accord/TSX 2.0 (pred 2008) je imel z enako kubaturo boljši rezultat do 100 (še sedaj se butam z glavo v zid ker sem ga prodal ...). Druga plat resnice je pa ta, da tudi Honda in večina danes nima nič za pokazat. Sama beda na cesti, le kvazi mama/tiktok influencer wagens. Redki se še nekaj trudijo.

A ste za evropsko peticijo: "za nas dedce gre" in zberemo miljon podpisov za zagon mašin stare šole. Mercedes/BMW generacije 1980 do 2000 (in seveda Yugo!). Bomo kot Nika Kovač, le da se borimo za splav novih avtov (se prekine proizvodnja kljub reklami in prodaji). Gremo v Brusl: Clarkson, May in Hammond nas bodo ziher podprl.

MojsterS

Majstr
10. sep 2007
1.497
369
83
Meni od spredaj deluje zanimiv, od strani ok, zadaj pa obup. Notri mi niti približno ni všeč s tistim luftom povsod in kvazi ekrančkom po celi dolžini.
Aktualna 3 je notri mnogo lepša, od zunaj pa itak ni debate.
Ampak vsega se človek navadi in kar že ven dajo je vedno "novo" ne glede na to, kakšne oblike je.

Glede vožnje je dobro opremljena! trenutna 3 odlična, sploh, če je notri spodoben motor. Stane pa kot stane. Kdor je bil pameten, je v tem letu naročil "staro" 3, se je dalo dobiti lepe popuste ali še bolje, kupiš do 3 leta rabljeno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.541
19.282
113
[SvoboGatto mode ON]

Kot se pelješ s cenejšim vozilom nižjega ranga ali pa s premijo od A do B povsem enako, tudi pri drkanju prideš z uživanjem do orgazma tako kot pri seksu tako da ja, isti krščen duš. :cool:

[SvoboGatto mode OFF]

V realnosti pa je razlika že med popolnoma oguljenim (beri - neopremljenim) vozilom in solidno (kaj šele povsem) opremljenim vozilom istega modela iste znamke, kje je potem šele razlika med nižjim in višjim cenovnim rangom dveh različnih znamk.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.541
19.282
113
Kljuke so mehanske?
Upam da so res.
Niso. Žal so električne a imajo baje nek wannabe safety system.

Naj bi bile enake kot pri iX3:
These clever door handles and charging flap will also feature on the upcoming i3.