Mobitel do 300 EUR

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Kater mobitel kupiti tja do 300€?

Kar potrebujem je:
- touchscreen
- relativno dober fotkič

Znamka ni važna.. hvala!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Odvisno kaj je zate relativno dober fotič? Za kaj na hitro škljocnit meni na iPhonu 3g čisto odgovarja, touchscreen (in celosten user experience) je pa itak brez konkurence.

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Sem ga imel ravnokar v roki, pa ima fotkič samo 2.0 mega pikslov?
rolleyes-1.gif

Drgugače pa je res zelo dober in povsem všečen!
wink-1.gif

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Torej, še vedno iščem mobitel s touchscreenom, ki ne zatika, ker me to pri teh mobitelih blazno moti. Imeti mora še dober fotoaparat, tam cca 3,2Mp in naprej + autofocus. Mobitel je lahko tudi rabljen. Cena še vedno tja do 300€. Hvala za pomoč..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Če hočeš met telefon z super-duper dobrim touch screenom, boš težko dobil tudi dober fotoaparat. iPhone 3G je nekak še najboljša kombinacija super dobrega ekrana in solidnega fotoaparata.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Nokia 5800 , 3.2mpix + carl zeiss, Symbian sistem, Wifi, 3G, GPS + po novem zastonj navigacija.

slike enake kakovosti kot na E71, ob slabi svetlobi veliko šuma

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Qwer pravi:
Kater mobitel kupiti tja do 300€?

Kar potrebujem je:
- touchscreen
- relativno dober fotkič

Znamka ni važna.. hvala!

Dober fotoaparat najdeš na nokijah, katere pa imajo slab (rezistivni) touchscreen. Androidi in win mobile telefoni sicer imajo fajn zaslone, samo fotoaparat pa ni neki biser. imaš pa za dobrih 400 eur iphone 3gs (zaklenjen, hrvaški), kateri ima odličen zaslon in precej zmogljiv fotoaparat, naredi res kvalitetne slike in VGA videje. HTC Hero ima sicer 5 mpix, samo ne vem kake slike, dela, videje pa snema le v resoluciji CIF@15fps
crazy1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri hrvaskem iPhone-u je potrebno se omenit, da zaenkrat ni nacina, da bi ga trajno odklenil... Jailbreak deluje le, dokler mu ne zmanjka baterije ali dokler ga ne ugasnes ... Potem je potrebno s pomocjo racunalnika, kabla in programa iPhone spet "zbuditi", da se ga lahko naprej uporablja... To velja za vse iPhone 3GS, ki so narejeni po 42 tednu lanskega leta... Tako da vsaj zaenkrat odsvetujem nakup takega iPhone 3GS... Potem je ze bolje vzeti iPhone 3G ...

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Kupil sem novega Htc-ja (Tattoo) in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljen. Fotkič je res sicer malo slabši pa vseeno!
smile-1.gif