Citat:
Uporabnik sylver pravi:
kako pa je kej s samo pokritostjo T-mobile konkretno Mareda?
lp
Citat:
Uporabnik Ingvar pravi:
KSZ. Sem ravno na HR, kjer sem nabavil T-Mobile USB stick za 149 HRK. Na ovitku piše, da je gor v osnovi naloženih 1,5Gb (enako na angleški strani T-Mobile), na hrvaški strani T-Mobile piše 500Mb. Kaj od tega naj bi držalo? Še dodatno vprašanje - čez koliko časa zapade neporabljena količina prvotnega naloženega prenosa podatkov?
Hvala za odgovore.
Čriček ravno ni pride v poštev, glede na to da mam Umag 20 minute od hiše. Bom raje dal teh natančnje 8€ za odklep.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Da ... Odklep stane nekje okoli 7€ se mi zdi ... Lahko pa kupis pri Tusmobilu paket "brezmejni internet 24 ur" za 19€ in pri Cricku (www.cricek.si) hrvasko T-Mobile SIM kartico (Simpa internet) za 5€ ...
Citat:
Uporabnik ymer1995 pravi:
Čriček ravno ni pride v poštev, glede na to da mam Umag 20 minute od hiše. Bom raje dal teh natančnje 8€ za odklep.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Da ... Odklep stane nekje okoli 7€ se mi zdi ... Lahko pa kupis pri Tusmobilu paket "brezmejni internet 24 ur" za 19€ in pri Cricku (www.cricek.si) hrvasko T-Mobile SIM kartico (Simpa internet) za 5€ ...
Če se ne motim 1,5GB prenosa podatkov zapade v 30 dneh.
Jst tudi če bi imel dobroimetje pa bi odkril da ima to leto drugi operater cenejše storitve, bi odklenu USB modem in kupu SIM-ko konkurenčenga operaterja.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Mogoče zato ker eni že imamo SIM kartico pa modem in je brezveze kupovat novo. ( pa še dobroimetje je na kartici)