Mobilni internet na Hrvaškem

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz sem v Novalji na avtobusni kupil (paket z UMTS modemom). OD T-Mobile. Simpa se imenuje. Takoj zraven je prodajalna od VIP tudi.

Drekavac

Zelenc'
18. mar 2011
24
0
1
Jaz sem imel velike težave z iskanjem VIPme internet paketa. Na koncu sem ga dobil v Crikvenici, v centru mesta (žal sem ime prodajalne pozabil). Cena 20 kun, ki so prednaložene. Deluje odlično, sprobano na Krku.

Sedaj mi velja simka do 14.2.2012 pa me zanima, če kdo ve, kako imajo Hrvati rešeno podaljševanje veljavnosti/aktivnosti? Ali moram it na hrvaško in naložiti dodatne kune, ali lahko to storim preko neta od doma (sem si nabavil 30 HRK vrednostnico za domov).

Drekavac

Zelenc'
18. mar 2011
24
0
1
Super, Jest full hvala.
Ko bom naslednjič na hrvaškem se bom prijavil na tole (v slo se ne morem, ker dobiš povratni sms s kodo), potem bo pa tole sigurno delovalo. Fenomenalno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kartico vstavi v en mobilnik... in bos kodo dobil tudi, ce si nisi v CRO ... Vsaj jaz sem tako registriral T-Mobile Simpa kartico ... Potem sem pa se po mailu poslal skenirano in podpisano prijavnico in za to dobil dodatnih 500 MB podatkovnega prenosa ...

opo

Pripravnik
2. dec 2007
50
0
6
Čez 1 mesec se odpravljam z družino na dopust na Hrvaško_Otroka hočeta imeti internet na dopustu , v tej temi sem zasledil ,da je najugodneje vzeti en predplačniški paket za mobilni internet.Od tu pa so problemi ,katerega ponudnika izbrati ,da bo pokrival z signalom otok Ugljan naselje Lukoran.Na dopust bi vzeli tablico ACER z androidom ,vendar ne vem kateri modem v teh predplačniških paketih podpira operacijski sistem android.Ta naša ACER tablica nima reže za sim kartico tako ,da sem primoran vzeti njihov modem.
Za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem

opo

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz tem zemljevidom prav nic ne verjamem...
smile-1.gif

EuroDJ je sicer nekaj zbral tukaj >> http://goo.gl/RnCgY

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ali ima kdo izkušnje v okolici Umaga, kateri internet se bolj splača oz. je boljša pokritost?

Natančneje 4 km iz Umaga proti Novemugradu

drgač pa odlične informacije, ste nama prihranili delo
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Pejt v kiosk (kjer misliš kupit simko) in vprašaj če lovi Tele2. Če ja, je strošek za 1 gb prenosa 30 kun. Sam nakup te bo pa stal 75 kun (25 je simka + 50 si moraš naložit da si lahko vklopiš SMART tarifo

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Tisto na avtobusni postaji v Novalji je prav VIP center in imajo vse, od prepaid internet paketov do micro sim kartic. Če gre kdo kam bližje (Krk, Rab), je VIP center tudi na Reki v Tower Centru ali (bolj priročno) v Matuljih (izvoz Opatija), v samem centru, par sto metrov od izvoza iz avtoceste.

Po kioskih pa prepaid internet kartic veličinoma nimajo (vem, ker se obrnil pol kvarnerja preden sem našel), kaj šele micro sim.