Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Fanatik.
Glede na traparije zapisane v članku, bi moral biti jaz že zdavnaj mrtev.
Mogoče pa si, pa še ne veš
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Fanatik.
Glede na traparije zapisane v članku, bi moral biti jaz že zdavnaj mrtev.
Mogoče pa si, pa še ne veš
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Že zaradi sluzi omenjene v članku imajo lahko starejši/šibkejši težave.
Citat:
Uporabnik Scorp84 pravi:
Sicer za druge ne vem, ampak sam odkar sem crtal meso/mleko, zdaj nenazadnje sir se mi je zdravje precej izboljsalo. Ze dolgo ni vec bolecin v trebuhu, o kaksni driski pa ze dve leti ne.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Že zaradi sluzi omenjene v članku imajo lahko starejši/šibkejši težave.
Ja, če verjameš članku
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
No, po tvojem: zaradi česa imajo potem starejši te težave? S tem da niso kadilci in nimajo kakih kroničnih bolezni pljuč&grla.
Pa brez zamere,lp&
Citat:
Uporabnik Scorp84 pravi:
Sicer za druge ne vem, ampak sam odkar sem crtal meso/mleko, zdaj nenazadnje sir se mi je zdravje precej izboljsalo. Ze dolgo ni vec bolecin v trebuhu, o kaksni driski pa ze dve leti ne. Je pa res da sem bolj ali manj, 80% bio hrane (vecino sami predelamo) + filter za vodo. Treba je upostevat, da zivali pred zakolom dajo vse zivo, od steroidov do ne vem cesa, samo da bi bi bilo vec mesa. In pol so se aditivi v oznaki Exxx, ko pogledas na netu kaj je ta aditiv in se zgrozis da je to dejansko strup ali morebiti aluminij, ki so ga dovolili uporabljati. Sicer so tudi naravni adativi, ampak ga bolj malo uporabljajo.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Mleko ne sluzi telesa.
Vso nakladanje, ki se nanaša na "sluz" lahko mirno pozabiš
Večinoma ja..Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
No, po tvojem: zaradi česa imajo potem starejši te težave? S tem da niso kadilci in nimajo kakih kroničnih bolezni pljuč&grla.
Pa brez zamere,lp&
Zaradi EMŠO?