Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tu sem nehal brat:
Kravje mleko je poleg mesa eden od največjih ubijalcev ljudi.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
http://www.zdravozivljenje.eu/sl/Nasveti_za_zdravje/Mleko__zahrbtni_morilec/
in če ima mati težave z mlekom? naj jim dajo sojino. bo 560x višja smrtnost. kašni debili.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
http://www.zdravozivljenje.eu/sl/Nasveti_za_zdravje/Mleko__zahrbtni_morilec/
blablabla....
meddrugim:
"V raziskavi, ki je zajemala več kot 20.000 dojenčkov, je bila izvedena primerjalna študija med tistimi, ki so bili hranjeni z materinim mlekom in tistimi, ki so bili hranjeni preko stekleničke, s kravjim mlekom. Dojenčki, ki so bili hranjeni s pasteriziranim kravjim mlekom so imeli kar 56 krat višjo stopnjo smrtnosti , kot dojenčki, hranjeni z materinim mlekom".
wtf....?! dojenčki in kravje mleko? V bistvu sem prilčakoval še večji %, ker dojenček pije....materino mleko in ne kravje.
P.s. čakam na raziskavo, kjer bodo ugotovili, da imajo telički, ki se hranijo s kozjim mlekom, večjo možnost multipleskleroze....
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Fanatik.
Glede na traparije zapisane v članku, bi moral biti jaz že zdavnaj mrtev.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
heh, po enih "člankih" pa je ravno surovo najslabše, ker vsebuje svega i svašta..predelano pa že ima odstranjene določene mikroorganizme.
na nekatere odrasle. večina človeštva vsaj v evropi je čisto dobro prilagojena na mleko. nekateri pač niso tako napredovali v evoluciji in ga ne prenašajo, kot ga niso najbolje prenašali praljudje preden so krave udomačili...Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Že mnogokrat je bilo zapisano da mleko za odrasle ni o.k.
Že zaradi sluzi omenjene v članku imajo lahko starejši/šibkejši težave.
Je pa rešitev za ljubitelje mleka preprosta: uporabljajo naj nehomogeniziranega in nepasteliziranena.
In po možnosti od kmeta iz sosednje vasi za katerega veš da je domača krma brez nekih dodatkov.
Tega pa ni tako enostavno dobiti...
Lp.