A jest pa nisem vozu obeh in ne vem kaj govorim
Ravno tako sem pred nakupom preizkusil oba.Zdej ne vem kaj si ti začutil, ko si obrnil ključ v enem ali drugem, no če misliš kaj na motorju potem vedi, da audijev 2,0 tdi, ki se vgrajuje tako v audi in Vw vozila, ni ravno rariteta vsaj v Evropi ne.
Prizvoki iz podvozja, se vozim že dobrih osem mesecev pa nisem zaznal nobenih prizvokov iz podvozja, pa mislim da si jih tudi mitsubishi z 70 letno tradicijo štirikolesnega pogona dokazano na raznih rejlijih tipa Pariz-Dakar ne bi smel privoščiti.
Zdej zvoki izpod armature:morda si imel kakšne drobnarije v odlagalnih predalih, ki jih je za razliko od rava v Outiju res ogromno
Kar se tiče materijalov iz katerih je izdelana armatura, bi se dalo razpravljati, kot pa sem ti že objasnil mi je armatura za moje pojme skladnejša, oziroma decentnejša od ravove.
Pri prehodih grbin, ter pobiranju neravnin na cesti, pa Outiju v prid govori 12 cm večja medosna razdalja, ki zagotavlja vsaj približno udobje ki smo ga vajeni iz limuzin srednjega razreda.
Ne gre zanemarit tudi tretje vrste sedežev, ki resda zasilno omogočajo prevoz sedmih potnikov, za katere je Outi tudi registriran.
Outlanderja izdelujejo na Japonskem( v isti obliki, resda z drugimi motorji), že od leta 2005.Tam je bil leta 2005 in 2006 tudi najbolje prodajani SUV v svojem razredu.
Lahko se postaviš na glavo
best buy, vsaj pod sloganom "price-performance".
lp