Mitsubishi Outlander

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Rav je ene 2 stopnički bolj pošteno sestavljen avto od outlanderja. Od spojev na karoseriji, do vseh gibljivih delov v notranjosti in armaturke. Tako da je že tu upravičena dražja cena.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
Dons govort o "poštenem" sestavljanju avtov
bonk.gif
.
Še o subjektivni oceni notranjosti in armature. kjer je za moje pojme armatura Outija
smile-1.gif
znatno bolj dovršena oziroma daje bolj kakovosten vtis(športen-SUV), kot pri ravu(siva plastika,ceneni videzo lcd displeja na sredinski konzoli).
Še enkrat poudarjam, tudi serijsko vgrajeni vrhunski audio sistem, za razliko od povrečnega v ravu.Da o večji prostornosti za same potnike ne govorim.Glede gibljivosti delov v notranjosti, ne vem kaj si imel v mislih, mislim pa da le te ne smejo biti preveč gibljivi, razen volana seveda
evil.gif

Zdej, če bi stvar zastavil pri zmogljivejšem motorju Rava4, bi bil še nekako pripravljen kupiti tvojo razlago za večjo ceno, tako pa
ne-ne-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Te razumem da zagovarjaš svoj avto. Ampak ker sem oba sprobal vem kaj govorim. Outlander je povprečno sestavljen avto za razliko od Rava ki je prava toyota. To se vidi od momenta ko obrneš ključ da o raznih prizvokih iz podvozja in spodnjega dela armature ne govorimo, tu se pač vidijo detalji kako toyota sestavi avto kako pa kdo drug in to so malenkosti ki prevagajo.

Sploh pa je pri ravu cela armatura prevlečena z posebnim materialom ki je kombinacija pene in gume, za razliko od Outlanderja kjer je pure plastika. Kako je vse plastično se tudi čuti ko se voziš na zadnjih sedežih, tam kjer manjkajo atention to details zato pa vedno nekaj štrcka, poka pod tabo, čujejo se armortizerji med prehodi grbin itd. Tega pri toyoti ni niti podrazno pa če se na glavo postaviš.

PS: Se pa strinjam da je ozvočenje v Outlanderju boljše.
cheer.gif

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
A jest pa nisem vozu obeh in ne vem kaj govorim
grims-1.gif

Ravno tako sem pred nakupom preizkusil oba.Zdej ne vem kaj si ti začutil, ko si obrnil ključ v enem ali drugem, no če misliš kaj na motorju potem vedi, da audijev 2,0 tdi, ki se vgrajuje tako v audi in Vw vozila, ni ravno rariteta vsaj v Evropi ne.
Prizvoki iz podvozja, se vozim že dobrih osem mesecev pa nisem zaznal nobenih prizvokov iz podvozja, pa mislim da si jih tudi mitsubishi z 70 letno tradicijo štirikolesnega pogona dokazano na raznih rejlijih tipa Pariz-Dakar ne bi smel privoščiti.
Zdej zvoki izpod armature:morda si imel kakšne drobnarije v odlagalnih predalih, ki jih je za razliko od rava v Outiju res ogromno
evil.gif

Kar se tiče materijalov iz katerih je izdelana armatura, bi se dalo razpravljati, kot pa sem ti že objasnil mi je armatura za moje pojme skladnejša, oziroma decentnejša od ravove.
Pri prehodih grbin, ter pobiranju neravnin na cesti, pa Outiju v prid govori 12 cm večja medosna razdalja, ki zagotavlja vsaj približno udobje ki smo ga vajeni iz limuzin srednjega razreda.
Ne gre zanemarit tudi tretje vrste sedežev, ki resda zasilno omogočajo prevoz sedmih potnikov, za katere je Outi tudi registriran.
Outlanderja izdelujejo na Japonskem( v isti obliki, resda z drugimi motorji), že od leta 2005.Tam je bil leta 2005 in 2006 tudi najbolje prodajani SUV v svojem razredu.
Lahko se postaviš na glavo
priden.gif
best buy, vsaj pod sloganom "price-performance".

lp

Nazadnje urejeno: