Uletim gnes na šiht, serbus serbus, vse normal, vcerajsna posta na mizi (mi je stari dal fraj, ker sma bla nekaj untervegs) letim do njegove sekretarke, da ceknem, ce je avto natankan, skratka klasicen postopek, to, ono gor, dol... Letim po opravkih pa pravim "dio" pa sekretarka nazaj "dio, zavedno'' (v .at) zveni normalno ''slabo'''. Se obrnem, v smislu, kaj je mislila, pac kaj dogaja; ''Ja sej ves, da je danes tvoj datum, al ostanes al gres, tak nam je vse jasno...'' prvo sem rabil tak ene 3sek, da sem pucle sestavil, pa pravim ''kaj ves kaj, al kaj me šaltas kr nekaj?'' se zacne muvat in zvijat, v smislu ne, ne, nic nic... Se obrnem pa korakam po opravkih (dan prej sma s starim zasaltala malo, me je na sport povabil pa sma se na pivo sla), pa mi mater, ni dalo miru, (tak mi je ze v osnovi sla na [censored]), sam sebi sn reko, qrc Luka, ne iscejo takega, je kaj je, samo psici mors pokazat, da se neda jebat, pa ko sn vzgal not, fliknil fascikle na mizo, v tistem pa stari (kurbez nikol ni tak zgoden) z njegove pisarne, medtem ko ji jaz ze slovnicno jebem mater, se na hitro spovem in dam prec mir, stari obstoji tak 2 sekundi... Se obrne, v pisarno (jaz se vedno s sluzbenim telefonom ki vibrira v eno stojim) se vrne... ''Dokoncno dobrodosel!'' in mi da papirologijo neko...
Vbistvu sem pomalem posvetil moje malo zivlenje temu sihtu, skoz sem ciljal da bom delal za severnjake, ampak pickamaterna, kaj mi je qrac blo, jaz sem se obrnil in odkorakal. Stari me klice, se ne javim, pa pravim naj se s sekretarko zmeni, ki me ze 3 mesece drka v glavo, presko sms, sn vse pustil, direkt v avto pa domov, ne domov v .at ampak direkt v slo. Ura je 8, zmenjen sem z enim poslovnim, jaz pa doma v postelji uro voznje stran...
Nevem al sem zjebal, al nepravi trenutek, upam da se bo [censored] predala, pa povedla da me je 'pre'drkala...
Pomoje sem se sam sebe rasfukal al kaj... Samo kuzla me je prejebala, ocitno mi je poclo ob nepravem casu... Totalno nepravem... Fak.
Vbistvu sem pomalem posvetil moje malo zivlenje temu sihtu, skoz sem ciljal da bom delal za severnjake, ampak pickamaterna, kaj mi je qrac blo, jaz sem se obrnil in odkorakal. Stari me klice, se ne javim, pa pravim naj se s sekretarko zmeni, ki me ze 3 mesece drka v glavo, presko sms, sn vse pustil, direkt v avto pa domov, ne domov v .at ampak direkt v slo. Ura je 8, zmenjen sem z enim poslovnim, jaz pa doma v postelji uro voznje stran...
Nevem al sem zjebal, al nepravi trenutek, upam da se bo [censored] predala, pa povedla da me je 'pre'drkala...
Pomoje sem se sam sebe rasfukal al kaj... Samo kuzla me je prejebala, ocitno mi je poclo ob nepravem casu... Totalno nepravem... Fak.