Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne bo, ker Mio ima svoj format. Karte za mio kupiš ali "kupiš" na paši. Lahko pa naložiš katerega izmed iGO programov za winCE in potem uporabiš te karte, ki jih imaš na telefonu.
Citat: Uporabnik Janch pravi:
Ne bo, ker Mio ima svoj format. Karte za mio kupiš ali "kupiš" na paši. Lahko pa naložiš katerega izmed iGO programov za winCE in potem uporabiš te karte, ki jih imaš na telefonu.
sem nekako dol pobral zadeve...
stare mape CPF ter LIC file sem začasno dal v podmapo 2009, tako, da kaj ne izgubim!
Nove mape pa CPF ter LIC (decrypted) v
E:\Program Files\MioMap
kjer so bileprej stare!
sedaj se mi grafično pokaže "Mio explore map MioMap" ter textualno: R03.00.0775.STF64M
to se ponovi trikrat.... nato pa se ugasne zadeva!
Kje je problem?
To je tvoja odločitev. Mene osebno Miomap navigacija/software nikakor ne privlači in če bi šel kdaj v nakup, nebi nikoli bila v ožjem izboru. Ne namigujem, da je nuno da menjaš software vendar naprava Mio Moov M400 kot taka ima dober potencial za marsikatero bolj kvalitetno navigacijo. Na testih se je zelo dobro izkazala - avtonomija baterije, in kontrasti zaslona so med vsemi winCe napravami v visokem rangu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.