V Conradu sem povedal in niso komplicirali, sicer pa se ni nic videlo nikjer, razen kolesca imajo malce praskic, ker so plasticna pri obeh...Ko vračate rabljeno blago poveste da je že uporabljeno?
In kako reagirate ko vi plačate nov izdelek, dobite pa že uporabljenega?
Pa boš rekel da si sporobal, pa ti je prešvoh?V Conradu sem povedal in niso komplicirali, sicer pa se ni nic videlo nikjer, razen kolesca imajo malce praskic, ker so plasticna pri obeh...
Tu pa ne vem, kaj bo. Mocnejsega sem ze narocil in pac bo kaj bo. Ce ne bodo vzeli, ga bom pac obdrzal.
Ce dobim rabljeno, popeezdim
10x, ja, povedal sem, da je presvoh, tudi v MM po telefonu ampak gospodicna mi je "zapovedala", naj naredim odstopPa boš rekel da si sporobal, pa ti je prešvoh?
Sicer pa, ja, skoraj ziher da bodo vzeli nazaj in prodali naprej po nižji ceni in z opombo odprta embalaža. Upam vsaj.
Sem šla brat pogoje na MV in če si prav razlagam, ti je dična prav povedala.10x, ja, povedal sem, da je presvoh, tudi v MM po telefonu ampak gospodicna mi je "zapovedala", naj naredim odstop
Od kje ti informacija da mora biti nerabljen. Kaj pa tisti 14 dnevni rok za vračilo ob nakupih preko spleta?Tu bi vprasal glede vrnitve stvari na MM.
Po telefonu ni znala povedat, hotel sem vrnit stvar in kupit isto, ampak mocnejso stvar (Karcher). Je rekla, naj naredim vrnitev, odstop od pogodbe in vzamem drugega.
Vprasanje: sem testiral dejansko 5 minut, potem pospravil. Se to kaj komplicira?
Hvala
Se strinjam, seveda. Cudno sploh, da lahko kaj vrnes, sam ze ne bi vzel rabljenega, zato pa sem jih klical in vprasal.Hanzi,
daj se postavi v kožo da ti nekaj prodaš, dobiš vrnjeno rabljeno, katero ne boš mogel več prodati z dobičkom ampak z izgubo 50€ in da se ti to zgodi pri 8000 kupcih...
pošteno, po moje bi popizdil na celi črti, morda propadel...
ne zagovarjam nikogar, pošteno se mi zdi da če kupiš preko spleta da vrneš v 14 dneh, ampak eni to izkoriščajo. ne govorim zdaj za ta primer.
na enem forumu se je en hvalo, kako si naroči kao ful dobre cunje, jih obleče v petek zvečer da je frajer v diskoti, pol pa vrne v ponedeljek..., da naročuje preko amazona in pol javlja reklamacije in kao mu dajo zastonj, itd. torej izkoriščanje tega člena " vrneš 14 dni od nakupa"
Tak da, če bi od mene kupil tv in ga naslednji dan vrnil- ni problema, če pa su kupil od mene flajšmašino in mi jo drug dan vrneš, je pa ne bi vzel...ker je nihče ne bi kupil
Tega K7 sem naročil, zgleda, da ima Karcher neke popuste povsod.
Za to imas po mojem K4 dovolj, K5 je sicer ok, ampak za stroje prat mogoce malo presvoh...309 eur je K5 + posodica za cistilo 17 eur.koliko je pa bil K5?
Sam iščem nekaj, za teraso sprat cvetnega prahu.
Hanzi,
daj se postavi v kožo da ti nekaj prodaš, dobiš vrnjeno rabljeno, katero ne boš mogel več prodati z dobičkom ampak z izgubo 50€ in da se ti to zgodi pri 8000 kupcih...
pošteno, po moje bi popizdil na celi črti, morda propadel...
ne zagovarjam nikogar, pošteno se mi zdi da če kupiš preko spleta da vrneš v 14 dneh, ampak eni to izkoriščajo. ne govorim zdaj za ta primer.
na enem forumu se je en hvalo, kako si naroči kao ful dobre cunje, jih obleče v petek zvečer da je frajer v diskoti, pol pa vrne v ponedeljek..., da naročuje preko amazona in pol javlja reklamacije in kao mu dajo zastonj, itd. torej izkoriščanje tega člena " vrneš 14 dni od nakupa"
Tak da, če bi od mene kupil tv in ga naslednji dan vrnil- ni problema, če pa su kupil od mene flajšmašino in mi jo drug dan vrneš, je pa ne bi vzel...ker je nihče ne bi kupil