Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zadeva narocena tam 17.11. na zalogi kao , se sedaj ni prisla. Kiicarim da zadevo kenslam pa nobeden ne dvigne slusalke. KO pomislim da sem se doplacal za extra datum oz uro. res se delajo norca iz folka.
V mojem primeru so po 9 dneh in 4 klicih dostavili paket 12 dan od naročila. V zadnjem klicu je pomagala osornost in povišan glas, da je punca na drugi strani dejansko pridobila odgovor iz skladišča, kjer so ugotovili, da je vrečka raztrgana in da morajo naročiti nov produkt pri dobavitelju. Vse je bilo na zalogi in nesposobneži so že 1. dan vedeli, da je vreča razrgana in da je treba urediti novo pošiljko od dobavitelja. V glavnem stalno bolj poden so oz. stranke smo jim stalno manj pomembne.
Nekaj sem naročil v sredo 28.11. z osebnim prevzemom, na zalogi pri dobavitelju, predviden čas dobave 29.11.
Od takrat vsak dan dobim SMS in mail, da še ni pripravljeno. Ko pa bo, pa sigurno ne grem iskat. K*** jih gleda.
Jaz sem danes zjutraj dobil sporočilo pošte, da je paket na poti. Eno uro nazaj je paket res prispel na strani mimovrste pa še vedno piše, da paket čaka na prevzem.
Jaz sem danes zjutraj dobil sporočilo pošte, da je paket na poti. Eno uro nazaj je paket res prispel na strani mimovrste pa še vedno piše, da paket čaka na prevzem.
Če gredo po FIFOtu potem so bili včeraj pri 20.11., takrat sem namreč naročil nekaj na zalogi in včeraj je prišlo. Bom videl čez 5 dni če to drži ker imam naročeno (25.11.) še nekaj drugega ki je tudi na zalogi!
Ok, zdej pa mene res zanima, kako to, da se to ni dogajalo že leta nazaj ob nov/dec? Kaj se je zgodilo...a stavkajo? Dobro, da sem jaz šel po olje tukaj v lokalno in sem že naročen v pon na servisu, ker če bi naročil na mimovrste, bi moral servis skenslat.
Ne gre za 1 EUR, tudi če bi bilo 5 dražje ne bi blo nič narobe. Hočem povedat, da greš v prvo štacuno in kupiš po isti ali nižji ceni, brez čakanja, stroškov pošiljanja, zajebavanja bo prišlo ali ne bo, itd
ksz
da ne bomo samo pljuvali, jaz sem v ponedeljek popoldne naročil dve stvari, za eno je pisalo, da je na zalogi, drugo pa na zalogi pri dobavitelju. danes osebno v BTC LJ prevzel oba artikla, drugega celo en dan pred predvidenim datumom predaje
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.