Imaš tud primere, ko ti pri plačilu s Paypal-om pribijejo še dodatnih 8€. Ali pa 13€ za dostavo pri artkilu za dobrih 200€.....
Ne nabijaj, debil. Zakaj bi placal stvar vnaprej? Noben sp in podjetnik ne bo placeval stvar vnaprej ampak, ko ima fizicno v trgovini pardon v roki. Samo debili placate vnaprej
Zato ker plačam in pošljem nekoga da mi gre prevzet in mu ne dajem službene kartice in pina... debilNe nabijaj, debil. Zakaj bi placal stvar vnaprej? Noben sp in podjetnik ne bo placeval stvar vnaprej ampak, ko ima fizicno v trgovini pardon v roki. Samo debili placate vnaprej
Zaseka - obnašaj se letom primerno!Ne nabijaj, debil. Zakaj bi placal stvar vnaprej? Noben sp in podjetnik ne bo placeval stvar vnaprej ampak, ko ima fizicno v trgovini pardon v roki. Samo debili placate vnaprej
Saj seZaseka - obnašaj se letom primerno!
Ko sem jaz pred eni mesecem kupoval, in plačal prek spleta je provizija 90c bila.Pri plačilu preko spleta ni dodatne provizije 90c! Preverjeno večkrat!
Ampak so takrat rekli, da so v neki testni fazi in da enim računajo - drugim ne- in to naključno
Pri plačilu preko spleta ni dodatne provizije 90c! Preverjeno večkrat!
Pri plačilu s plačilno kartico kartico NE SME biti zaračunana provizija nikjer v EU. Ne na POS, ne preko spleta.