Tudi za Piazz se vprašaš, koliko so nekomu plačali in na čem je bil, da jim je to predlagal.
Še ima kdo problem da paket stoji v stanju "Naročilo je pripravljeno za prevzem s strani prevoznika, ki jo bo dostavil. " ?
Že od nedelje je v takem stanju, včeraj zvečer je prišel tudi e-mail in danes zjutraj SMS da bo bojda danes...
(ne vem sicer zakaj so v nedeljo sploh pripravili paket če ga še do danes niso uspeli oddati)
Hm, možno je, da prevoznik nima kapacitet v svojih logističnih centrih. Primer, recimo da je dostava preko Pošte Slovenija, center na Viču poka po šivih, ker so tudi dostavne pošte nabito polne in enostavno nimajo robe kam dati. Ugibam.Še ima kdo problem da paket stoji v stanju "Naročilo je pripravljeno za prevzem s strani prevoznika, ki jo bo dostavil. " ?
Že od nedelje je v takem stanju, včeraj zvečer je prišel tudi e-mail in danes zjutraj SMS da bo bojda danes...
(ne vem sicer zakaj so v nedeljo sploh pripravili paket če ga še do danes niso uspeli oddati)
Hm, možno je, da prevoznik nima kapacitet v svojih logističnih centrih. Primer, recimo da je dostava preko Pošte Slovenija, center na Viču poka po šivih, ker so tudi dostavne pošte nabito polne in enostavno nimajo robe kam dati. Ugibam.
Se nekaj let nazaj so lepo kasiral provizijo na tehničnih ko si plačeval cestnino, tehničnega...Pri plačilu s plačilno kartico kartico NE SME biti zaračunana provizija nikjer v EU. Ne na POS, ne preko spleta.
...fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.
Ker Zakon o varstvu potrošnikov določa, da je potrošnik
Zakaj je tako in če je to smiselno ali ne, pa ne vem.
Zakaj pa pri mimovrste ne moreš vrtniti artikla, če ga kupiš na firmo?
Gre za poštni nabiralnik. Tud iz polivinila ga nisem ven vzel.
Naročil sem novega, tega pa ne morem vrniti....
Če bi bil pa fizična oseba, bi ga pa lahko vrnil tudi, če bi bil že montiran
Po telefonu mi je rekla, da izdelka ne morem vrniti, ker sem s.p.. Je pa vseeno rekla naj probam osebno oddat, da mogoče pa sprejmejo. Načeloma naj ne bi...Mogoče zato ker sp ni pravna oseba?