Samo pa so nefleksibilni.
V profilu sem imel shranjena dva plačnika. Nisem opazil da nisem imel izbrano firmo in je bil račun izdan na fizično osebo. Jim lepo pišem, če lahko popravijo račun da bi bil na podjetje ampak je to očitno nemogoče pri njih. Če se mi bi dalo ukvarjat s tem, bi jim samo vse skupaj nazaj nesel.
Samo pa so nefleksibilni.
V profilu sem imel shranjena dva plačnika. Nisem opazil da nisem imel izbrano firmo in je bil račun izdan na fizično osebo. Jim lepo pišem, če lahko popravijo račun da bi bil na podjetje ampak je to očitno nemogoče pri njih. Če se mi bi dalo ukvarjat s tem, bi jim samo vse skupaj nazaj nesel.
En mesec pa pol za zadevo, kjer je pisalo, da je v skladiscu, mozen prevzem naslednji dan. Itak nisem prevzel, niti skenslal, ker mw je zanimalo kdaj pride. Ne narocam pa nic vec po 1,8eur pribitka tudi za stvari pod 5€. Liter olja rabis, pise na zalogi v btc lj, prides tja osebno in placas se 1.8eur kr enih stroskov. Lol, ne recem za prenosnik, tv..kolk mate "rekord" pri čakanju na naročilo iz Mimovrste.. trenutno sem na 25 dneh
0,9 za prevzem + 0,9 za kartično plačilo.