Mikstone

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Ce bil vvsaj polpismen, bi videl da sem napisal mojo bruto ceno.
Torej ne delam na crno in nisem vunbacitelj. Kje sem napisal da bi zelel delati pri histeriku tvojega kova pa tudi ne vem.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kaj se razburjaš? Napisal si cene vunbaciteljev za keš na roke. Torej lahko upravičeno sklepam, da si "poznavalec" scene in da ti ali pa tvoji kompanjoni delate na črno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
e-knjige?
confused-1.gif
baje da bodo pa naročniki zdaj res kmalu dobili knjigo...

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Pazi, rekel sem nedolžnega. Pri umorih, pri katerih sem dejansko sodeloval, pa res ne mislim tožit svoje kompanjone.

Ta izjava je priznanje krvnega delikta - zločina. Se zavedaš tega?
e015.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, če nekdo nekaj obljublja tako dolgo časa in od tega ni nič, je taka oseba zelo vprašljive kredibilnosti...že samo tole s knjigo pove vse.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Pozdravljeni,

ker se toliko govori okoli Kunstlja, bi še sam nekaj povedal:

Na videz ga poznam od leta 1989. Nazadnje sem ga videl leta 1993, ko mi je na slučajnem srečanju rekel, naj se delam, da ga ne poznam. Nekako je bilo v času "Depale vasi".

Nekaj stvari, ki jih omenja v svojih blogih iz tistega časa (1989-1993) in za katere vem, držijo (ne pa 100 % oz. je dodal nekaj nepomembnih dodatkov). Nimajo pa nikakršne veze s politiko, Janšo, Beogradom,...

Znal pa je natveziti stvari, katerim je marsikdo (razen prisotnih) verjel.

Poznam več ljudi, katere je v času (kot sam omenja) drogiranja "nategnil". Sicer pa to tudi sam priznava. Ne bom pa sodil o njegovih blogih in njem, ker kot sem omenil, ga poznam na videz izpred 20 let.

Ni pa bil slab fant.

Lp
Gal

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kaj se razburjaš? Napisal si cene vunbaciteljev za keš na roke. Torej lahko upravičeno sklepam, da si "poznavalec" scene in da ti ali pa tvoji kompanjoni delate na črno.
Ce bi dejansko sklepal, bi ti bilo jasno da place redarjev na crno poznam,ker dobro opravljam svojo sluzbo v javni upravi. No trollaj dalje

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Zanimivo mi je da se velikokrat primerja Požarja s kunstljem, a enemu se vrjame na suho, drugi pa kljub dokazom in večkratnim pravilnim napovedim le "uničuje" življenja drugim - povzeto po enem braintrustu tukaj na alterju (glede Požarja - vse njegove napovedi niso pravilne, saj je le "poznavalec" scene in insajder, dokazi pa so ponavadi skenirani! dokumenti).

Hmm...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.098
11.195
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Jasno, še en smrkavec, ki se na vse spozna, Matejček imenovani! Zelo očitno nihče od vas, pametnjakoviæev, sploh ni prebral tega, a stoji črno na belem na internetu. Nisem jaz zapisal teh trditev, zapisal jih je Kunstelj! In verjemite, prebrali so jih čisto vsi omenjeni v njegovem prispevku! Zakaj ga ne tožijo zaradi obrekovanja? Da mene, nedolžnega, nekdo obtoži sodelovanja pri umoru, ga stožim do pekla in čez.

koga boš stožil? zafiksanca ki ima manj od lokalnega klošarja..same stroške imaš in pobiranje živcev. ne hvala. Takim ki nimajo nič, ne moreš nič. Lahko ga samo tepeš, ampak to ni legalno.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Pa ti razumeš, da je to zgolj "akademska" debata?
Sicer pa v takem primeru, ko te nekdo, nedolžnega kot dojenčka, obtoži takšnega zločina, kot je umor, denar ni bistvenega pomena, pač pa čast in dobro ime.

A zgleda, da nekaterim čast in dobro ime nič ne pomeni.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Pa ti razumeš, da je to zgolj "akademska" debata?
Sicer pa v takem primeru, ko te nekdo, nedolžnega kot dojenčka, obtoži takšnega zločina, kot je umor, denar ni bistvenega pomena, pač pa čast in dobro ime.

A zgleda, da nekaterim čast in dobro ime nič ne pomeni.

Nekateri raje skušajo pozabiti na vse skupaj, kot da se morajo posledično še vlačiti po sodiščih, je lahko vse skušaj še bolj mučno, odvetnik pa tudi ni zastonj.

So pa tudi takšni, ki se jim je enostavno pod častjo (hehe) ukvarjati s takimi osebami in jih lepo ignorirajo kot mastif ignorira bevskajočo čivavo

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Dej štiber, no lepo te prosim! Kaj te janševiki plačujejo za tvoje nebuloze?
Konec koncev Kunstlja toži cel kup mandeljcev, ki se jim je očitno v čast ukvarjati se s tem.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Pa saj ga sploh ni potrebno tožit! Dovolj bi bilo odločno javno zanikanje vpletenosti v omenjene dogodke.

In seveda čas na voljo zoprnim novinarskim vprašanjem!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
še enkrat, ker si očitno kognitivno precej ubožen...nekateri pač 'perejo čast in ime', drugi se pa nočejo ukvarjati s kunstljem, zakaj bi nekaj zanikali pa tožili, preprosto se ne zmenijo zanj, ni vredno.
grin1.gif