Mikstone

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Preberita si še enkrat moj post Numero: #1754645 - 17.04.2013 11:10

Bolj ko gledam, bolj je tole moj post?
17758-icon_confused.gif

Ne me basat, pa res
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Matey, se ti ne zdi, da je juris zrel za titulo? Kaj v stilu mikstone, črno na belem.
evil.gif

MikstoneFan, BmwLover, nekaj bi se definitivno lahko naredilo v to smer
cheer.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Vesoljček, če bi bil jaz tvoj komandir, bi te z mesta najagal lovit kurje tatove. A dvomim, da bi katerega ujel.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Niso vsi sefi v policiji komandirji.

verjamem da ti bi marsikaj rad pa ne mores. Sej JU je v k.urcu ampak tud mi imamo nek nivo in takih ko si ti ne jemljemo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Vesoljček, če bi bil jaz tvoj komandir, bi te z mesta najagal lovit kurje tatove. A dvomim, da bi katerega ujel.

No sej, pol bi bil isti sh1t kot trenutni komandirji, "kurje tatove" namreč vse oz. večino polovijo, tistih, ki pa pokradejo cele "kurnike" pa ne in ravno na tiste bi se morali osredotočit
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik juris pravi:
In pazi! Kunstelj ga ne obtožuje le nedolžnih stvari, kot je natepavanje Špele Predan, ampak ga obtožuje organiziranja in naročanja nezakonitih prisluškovanj, nezakonite trgovine z orožjem, hude zlorabe pooblastil in nenazadnje naročanja in organiziranja UMOROV !!!

Kunstelj trdi, da je v Beogradu po naročilu JJ ubil 3 ljudi, njegov tovariš pa enega. In pri tem tudi našteje vse prisotne osebe in tiste vmes.

Sedaj se pa človek vpraša ?!?!
se je kdo psravil preverjati te štiri ljudi. če obstajajo, če so obstajali če so živi mrtvi...???

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Niso vsi sefi v policiji komandirji.

verjamem da ti bi marsikaj rad pa ne mores. Sej JU je v k.urcu ampak tud mi imamo nek nivo in takih ko si ti ne jemljemo
Bi mi bilo pa pod častjo, da bi se udninjal vesoljskemu ministrstvu in uniformiranim pajacem.

Ampak za spremembo, bi pa mi v privatnem sektorju tebe radi vzeli. Rabimo kakšnega vunbacitelja, da bi mlatil tečne stranke. Javi se pod šifro: "Jak ko bik ali pametan isto tako!"

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Ne skrbi, trenutno sem v prostem casu polno zaposlen (ja v privatnem sektorju) takoda ttenutno ne morem razen ce ponujas vec kot 40eur/h bruto

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik juris pravi:
In pazi! Kunstelj ga ne obtožuje le nedolžnih stvari, kot je natepavanje Špele Predan, ampak ga obtožuje organiziranja in naročanja nezakonitih prisluškovanj, nezakonite trgovine z orožjem, hude zlorabe pooblastil in nenazadnje naročanja in organiziranja UMOROV !!!

Kunstelj trdi, da je v Beogradu po naročilu JJ ubil 3 ljudi, njegov tovariš pa enega. In pri tem tudi našteje vse prisotne osebe in tiste vmes.

Sedaj se pa človek vpraša ?!?!

al pa če je bilo v medijih pojasnjeno da je 'umrjeni' v resnici storil samomor...aja ups, spet zarota...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Jasno, še en smrkavec, ki se na vse spozna, Matejček imenovani! Zelo očitno nihče od vas, pametnjakoviæev, sploh ni prebral tega, a stoji črno na belem na internetu. Nisem jaz zapisal teh trditev, zapisal jih je Kunstelj! In verjemite, prebrali so jih čisto vsi omenjeni v njegovem prispevku! Zakaj ga ne tožijo zaradi obrekovanja? Da mene, nedolžnega, nekdo obtoži sodelovanja pri umoru, ga stožim do pekla in čez.

Aja, stožil ga boš pa za kaj že, kaj mu boš pa vzel? skuter?
confused-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Jasno, še en smrkavec, ki se na vse spozna, Matejček imenovani! Zelo očitno nihče od vas, pametnjakoviæev, sploh ni prebral tega, a stoji črno na belem na internetu. Nisem jaz zapisal teh trditev, zapisal jih je Kunstelj! In verjemite, prebrali so jih čisto vsi omenjeni v njegovem prispevku! Zakaj ga ne tožijo zaradi obrekovanja? Da mene, nedolžnega, nekdo obtoži sodelovanja pri umoru, ga stožim do pekla in čez.

confused-1.gif
Pazi, rekel sem nedolžnega. Pri umorih, pri katerih sem dejansko sodeloval, pa res ne mislim tožit svoje kompanjone.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

confused-1.gif

A smisel tožbe je pa samo, da nekomu pobereš denar?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne skrbi, trenutno sem v prostem casu polno zaposlen (ja v privatnem sektorju) takoda ttenutno ne morem razen ce ponujas vec kot 40eur/h bruto

Za navadnega vunbacitelja je 4 ojre neto na uro več kot preveč.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

confused-1.gif

A smisel tožbe je pa samo, da nekomu pobereš denar?

Smisel je to, da plačaš še lastnega odvetnika in da se preganjaš gor pa dol po sodiščih. Nekateri ljudje iz teh 'pravljic' preprosto nimajo energije in živcev se ubadati s tem človekom...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
velik je kle smrdljivega.

če jaz tebe drkam in vem, da boš ti mene, potem imava nek 'neformalni' mir. ker nben noče drkat. da so oboji imel prste v medu je pa jasno.

da prizna umor in noben tega ne razišče, ga strpa v arest je bolano.
ker če rečeš kako te že zaslišujejo, ne pa d apriznaš dejanje.

zakaj torej kunstlja ne stisnejo za te tri umore?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Navadni vunbacitelji dobijo za 8 ur dela od 50eur naprej (na roko) uni na crno pa od 100 dalje. Pa ne ukvarjam se s tem tko da ti tezko pomagam. Pa se privoscit si me ne mores ce sem prav razumel.