Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Preberita si še enkrat moj post Numero: #1754645 - 17.04.2013 11:10
Bolj ko gledam, bolj je tole moj post?
Ne me basat, pa res
Citat:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Preberita si še enkrat moj post Numero: #1754645 - 17.04.2013 11:10
Bolj ko gledam, bolj je tole moj post?
Citat:
Matey, se ti ne zdi, da je juris zrel za titulo? Kaj v stilu mikstone, črno na belem.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Vesoljček, če bi bil jaz tvoj komandir, bi te z mesta najagal lovit kurje tatove. A dvomim, da bi katerega ujel.
se je kdo psravil preverjati te štiri ljudi. če obstajajo, če so obstajali če so živi mrtvi...???Citat:
Uporabnik juris pravi:
In pazi! Kunstelj ga ne obtožuje le nedolžnih stvari, kot je natepavanje Špele Predan, ampak ga obtožuje organiziranja in naročanja nezakonitih prisluškovanj, nezakonite trgovine z orožjem, hude zlorabe pooblastil in nenazadnje naročanja in organiziranja UMOROV !!!
Kunstelj trdi, da je v Beogradu po naročilu JJ ubil 3 ljudi, njegov tovariš pa enega. In pri tem tudi našteje vse prisotne osebe in tiste vmes.
Sedaj se pa človek vpraša ?!?!
Bi mi bilo pa pod častjo, da bi se udninjal vesoljskemu ministrstvu in uniformiranim pajacem.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Niso vsi sefi v policiji komandirji.
verjamem da ti bi marsikaj rad pa ne mores. Sej JU je v k.urcu ampak tud mi imamo nek nivo in takih ko si ti ne jemljemo
Citat:
Uporabnik juris pravi:
In pazi! Kunstelj ga ne obtožuje le nedolžnih stvari, kot je natepavanje Špele Predan, ampak ga obtožuje organiziranja in naročanja nezakonitih prisluškovanj, nezakonite trgovine z orožjem, hude zlorabe pooblastil in nenazadnje naročanja in organiziranja UMOROV !!!
Kunstelj trdi, da je v Beogradu po naročilu JJ ubil 3 ljudi, njegov tovariš pa enega. In pri tem tudi našteje vse prisotne osebe in tiste vmes.
Sedaj se pa človek vpraša ?!?!
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Jasno, še en smrkavec, ki se na vse spozna, Matejček imenovani! Zelo očitno nihče od vas, pametnjakoviæev, sploh ni prebral tega, a stoji črno na belem na internetu. Nisem jaz zapisal teh trditev, zapisal jih je Kunstelj! In verjemite, prebrali so jih čisto vsi omenjeni v njegovem prispevku! Zakaj ga ne tožijo zaradi obrekovanja? Da mene, nedolžnega, nekdo obtoži sodelovanja pri umoru, ga stožim do pekla in čez.
Pazi, rekel sem nedolžnega. Pri umorih, pri katerih sem dejansko sodeloval, pa res ne mislim tožit svoje kompanjone.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Jasno, še en smrkavec, ki se na vse spozna, Matejček imenovani! Zelo očitno nihče od vas, pametnjakoviæev, sploh ni prebral tega, a stoji črno na belem na internetu. Nisem jaz zapisal teh trditev, zapisal jih je Kunstelj! In verjemite, prebrali so jih čisto vsi omenjeni v njegovem prispevku! Zakaj ga ne tožijo zaradi obrekovanja? Da mene, nedolžnega, nekdo obtoži sodelovanja pri umoru, ga stožim do pekla in čez.
Aja, stožil ga boš pa za kaj že, kaj mu boš pa vzel? skuter?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne skrbi, trenutno sem v prostem casu polno zaposlen (ja v privatnem sektorju) takoda ttenutno ne morem razen ce ponujas vec kot 40eur/h bruto
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
A smisel tožbe je pa samo, da nekomu pobereš denar?