Mikstone

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.083
11.187
113
prejsni teden je bila oddaja o blogih, in glej kdo je "haral" tudi v posnetku..ded je natolceva da ima 5 blogov itd, ampak je med vrsticami priznal da samo bluzi
1748258-050420131259.jpg

Priponke

• 1748258-050420131259.jpg
    1748258-050420131259.jpg
    79,3 KB · Ogledi: 376

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Je pa njegovo bluzenje dobro brano. Kateri blog ima 3,5 milijona obiskovalcev v enem letu? Tega se menda ne da ponarediti?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Je pa njegovo bluzenje dobro brano. Kateri blog ima 3,5 milijona obiskovalcev v enem letu? Tega se menda ne da ponarediti?

Od tega je 1 M klikov Janeza Janše in njegovih špijonov, ki panično prebirajo vsako vejico v blogih, da jim ne bi kaj ušlo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

vsak s sočno vsebino.

Mislil sem na slovenski blog. Daj link, če ti je kak poznan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
denar je vezan na oglaševanje. oglaševanje na obisk. obisk potencialnih kupcev in različnih obiskovalcev.

jaz se reklam ne spomnim, berem pa tut ne. prvič k je bil boom sem prebral vse, in nehal. obisk ljubiteljev zarote, obisk levakov, obisk desnih, obisk tistih, ki se smejijo..to ne nosi denarja.

katero stavr, reklamo za kaj bi moral tam videt, da bi te pritegnila in bi klikničl na banner? se ne spomnim. no, kliknil bi na prikaz resnice tistega obdobja, ampak tega ni.

če midva filozofirava o nagih babah in kepiva slike, poze..bova vsaj ene kondome prodala.
ta ne bo prodal nič. nič razen nabijanja enim, režanje od drugih, prikimavanje in odkimavanje. tut enga orbita ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

vsak s sočno vsebino.

Mislil sem na slovenski blog. Daj link, če ti je kak poznan.

24ur, požarreport, v veliki meri finance.

to so vse blogi v multipli ediciji. škandali in škandalčki. in kle se konča.

ke rje un zokijev novinar..nek jaka na e.
no, on če odpre blog ion začne srat o zokiju, bo imel mio naklado takoj. vprašanje je sam tožba. in mike jih je fasal, se jim izogiba itd. in to je vs aumetnost.

folk ne bere mnozicno blogov o asfaltiranju, o tehniki, o naravi

bo pa bral o pranju denarja, če bo uporabno..bo pa kaznivo
bo bral o spletkah, političnih, gospodarskih..ampak bo kaznivo

in kle je meja. kok nakladas, tvegas, da bi bil bran. miku je ocitno to vse,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glej..imenuješ lahko kukr češ.
jugo in ferrari sta oboje avto..pa čeprav nista.

in pisanje o Kim kardifagiwhat je nabvadno blogerstvo.

al pa dejmo drgač.
kaj je blog?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..tisto je končal.
v čem se je tisto razlikovalo od poročanja vanje vardjana, areha, ne vem koga še?

danes piše o vsakdanjiku. v čem se to razlikuje o pisanju o hejdu klumpovi, kim debeloritni, al pa o..globalnem segrevanju

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V ničemer se ne razlikuje, samo v spletnih portalih piše na desetine ljudi, spletni blog pa samo en človek. No, pa števca obiskov, ki bi kazal več letnega obiska, kot ga ima mike, pa tudi še nisi pokazal. In o tem je tekla beseda.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in če spremljaš unga jaka e..so finance v enem delu njegov blog.

v sloveniji je nekaj novičarskih portalov, ki so v določenem delu multi blog portal. če to sprejmeš za resnico, maš x blogov posameznih novinarjev in 'novinarjev', ki dosegajo mio naklado.

in spet. ne dosegaj 3,5 mio, ker pazijo na svojo rit in jim pač ni, da se zabijejo na dob zarad obrekovanja, kar pa miku gre. dokazal ni nič, povedal amrsikaj. razen prahu ni bilo nič, nekoč bo pa mogoče sedel. če sem prekomerno kritičen, mu kot narkiču mkgoče niti ni ostala druga pot ali pa ta niti ni tako slabo.

če sem pa prijazen rečem. lepo, žrtvuje se za resnico.

sam sem pa v resnici neobremenjen s tem. ampak kot sem rekel, ko se odločiš spregovoriti o škandalih je treba imet jajca, ali pa popiolno pomankanje le teh in je obisk zagarantiran

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Lej mekani, glede na 25 taužent tvojih "prispevkov" na temle forumu, ki jih nehote prebere 10 forumašev, imaš tudi ti četrtmiljonski obisk. Tudi ti se lahko ponosno šteješ med zelo uspešne b.., bl.., blo.., bluzerje.