No daj, povej končno kako konkretno bi jih ti takrat ustavil.
No daj, odjebi že končno s foruma namesto da serješ s tem neskončnim spamom. Prej sm ti napisal kako bi jih ustavil.
No daj, povej končno kako konkretno bi jih ti takrat ustavil.
Aha, to spada v rubriko Saj sem ti milijonkrat razložil kako, ampak si neumna in ne dojameš.No daj, odjebi že končno s foruma namesto da serješ s tem neskončnim spamom.
Aha, to spada v rubriko Saj sem ti milijonkrat razložil kako, ampak si neumna in ne dojameš.
Shrani si, da boš drugič lahko citiral svoj odgovor.
Ponavljam vprašanje:Evo pa smo spet tam, "fizično ne moreš ustaviti 500.000 migrantov" Zato ti resno nisem odgovarjal in ti dejansko ne bom več ker trollaš non stop isto ekstremni levičar openbvorders mantro. Faking šit ej....
Spet ne znaš odgovoriti in rajši žališ? Debata je izmenjava mnenj, ne pa da namesto argumenta sogovornika zmerjaš. Niti enkrat mi namreč še nisi dejansko odgovoril na to vprašanje.Če nebi bila ti ti, bi lahko bila to prav luštna debata. Res škoda no. Faking šit ej, kaj vse to tlači to našo bogo Zemljo....
ne gre odgovoriti?
Napaka. Niso jih spustili zato, ker jih nebi mogli zaustavit ampak zato, ker so dobili navodila, od svojih predpostavljenih po liniji do Bruslja, da jim odprejo meje, da jim organizirajo prevoz do naslednje meje, in to so storili.Vedeli smo, da jih ne moremo ustaviti in smo zato ubrali drugo taktiko. Dali smo jim kruha in soli.
Sedaj smo zahinavili in jim še tega ne damo. Ćez pa ravno tako gredo.
Praviš da bi jih lahko ustavili? Na kakšen način konkretno?Napaka. Niso jih spustili zato, ker jih nebi mogli zaustavit ampak zato, ker so dobili navodila, od svojih predpostavljenih po liniji do Bruslja, da jim odprejo meje, da jim organizirajo prevoz do naslednje meje, in to so storili.
Napaka. Niso jih spustili zato, ker jih nebi mogli zaustavit ampak zato, ker so dobili navodila, od svojih predpostavljenih po liniji do Bruslja, da jim odprejo meje, da jim organizirajo prevoz do naslednje meje, in to so storili.
No dajte, ko se bo kdo spomnil odgovora pa le napišite. Da ne bom zvečer spet brala kako ste mi že tauženkrat napisali in da zdaj pa res mi ne boste več.
Ja, tudi in predvsem to leti nate.
Pripada ti block ker si SPET popolnoma zasrala cel forum v nekaj urah s svojimi blodnjami.No dajte, Da ne bom zvečer spet brala.
Povsem enako, kot so jih lahko makedonci, ko so dobili ukaz za to.Praviš da bi jih lahko ustavili? Na kakšen način konkretno?
Katero zaprtje imaš v mislih (datum me zanima)?Povsem enako, kot so jih lahko makedonci, ko so dobili ukaz za to.
Tistega od feb ali marca 2016, ki traja do danes, na meji pa se je po zaprtju nabralo 14.000 ljudi. Ki so se po dolgem vztrajanju počasi pobrali v notranjost grčije, ko so ugotovili, da ne bodo prišli čez mejo.Katero zaprtje imaš v mislih (datum me zanima)?
adabi? resno? Tako kot bi vi kavčbojevniki leta 2015 z levo roko pometli s 500.000 migranti.