Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
No daj, konkretno enkrat mi končno odgovori. Ker mi namreč nisi še nikoli. Torej. Kako bi se konkretno Slovenija 2015 lahko izognila koridorju? Na kak način, kako in s čim?

Konkretno sem ti odgovoril oz. že večkrat in ne samo enkrat napisal jaz, membrain, endvatri, denis, pa še mnogo drugih in če je šlo tisto tolikorat mimo tvoje betice sploh ne dvomim, da bi šla tudi sedanja razlaga tako da ne, ne bom.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Ja, konkretno kako me zanima.
Čisto lepo Prepove se jim vstop.
Postopek (tudi v primeru neupoštevanja ukazov policista ) je verjetno natančno zapisan v kakih pravilnikih.
In ko prvih 100 nebi prišlo čez mejo, drugi nebi niti poskušali.

In postopek zagotovo ni tak, da jim policija organizira prenočišča, hrano, obleko, avtobuse, vlak in se jih pelje do naslednje meje - In to velja za vse policije od Grške pa naprej.
Ampak tihotapljenje migrantov je miljardni biznis. Nekdo je pri tem tihotaplenju dobro zaslužil.

Kaj se zgodi z nekom, ki noče upoštevat ukazov policije smo pa videli predvčerajšnjim pri avtobusu.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Čisto lepo Prepove se jim vstop.
Postopek (tudi v primeru neupoštevanja ukazov policista ) je verjetno natančno zapisan v kakih pravilnikih.
In ko prvih 100 nebi prišlo čez mejo, drugi nebi niti poskušali.

Kaj se zgodi z nekom, ki noče upoštevat ukazov policije smo pa videli predvčerajšnjim pri avtobusu.
Kako bi to izvedli v praksi pri vsej masi ljudi in ob tem, da so nam jih z avtobusi vozili na mejo in usmerjali na črno čeznjo?

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Konkretno sem ti odgovoril oz. že večkrat in ne samo enkrat napisal jaz, membrain, endvatri, denis, pa še mnogo drugih in če je šlo tisto tolikorat mimo tvoje betice sploh ne dvomim, da bi šla tudi sedanja razlaga tako da ne, ne bom.
Ne, konkretno si vedno pisal enako kot zdaj in sicer da ne boš razlagal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Ne, konkretno si vedno pisal enako kot zdaj in sicer da ne boš razlagal.

Ni res. V štartu sem dejansko naivno verjel v tvojo zmožnost normalne komunikacije ter ti konkretno obrazlagal več stvari dlje časa. Seveda pa je vsega lepega enkrat konec in tako je tudi mojega potrpljenja do tvojega prizadetega načina pisanja enkrat zmanjkalo.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Kako bi to izvedli v praksi pri vsej masi ljudi in ob tem, da so nam jih z avtobusi vozili na mejo in usmerjali na črno čeznjo?
Ja dokler so jih policije vozile jih noben ni skušal zaustavit ampak nasprotno, so bili vabljeni - jih je Merklova povabila. Ko pa je nekdo v Bruslju rekel konec, so se pa zaustavili že na grško-makedonski meji.
No tam si lahko v praksi ogledaš, kako se zaustavi taka množica migrantov. Naenkrat ni noben več prišel čez mejo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Ja dokler so jih policije vozile jih noben ni skušal zaustavit ampak nasprotno, so bili vabljeni - jih je Merklova povabila. Ko pa je nekdo v Bruslju rekel konec, so se pa zaustavili že na grško-makedonski meji.
No tam si lahko v praksi ogledaš, kako se zaustavi taka množica migrantov. Naenkrat ni noben več prišel čez mejo.
In kako bi v praksi izvedli to takrat pri nas?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
No, recimo da nimam prav in si o tem že pisal.
Ne rabiš citirati, samo v dveh stavkih. Kako konkretno bi Slovenija takrat zaustavila več tisoč migrantov ki so dnevno prestopili mejo, za njimi so pa prihajali še stotisoči?

Ok, zadnjič. Prav vse brez izjeme bi se lahko shendlalo z uporabo že dolgo uveljavljene in v praksi preverjene veljavne zakonodaje za ekonomske migrante, katero se je pa ignoriralo zaradi več razlogov, del njih lepo opiše membrain.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.694
113
Vedeli smo, da jih ne moremo ustaviti in smo zato ubrali drugo taktiko. Dali smo jim kruha in soli.
Sedaj smo zahinavili in jim še tega ne damo. Ćez pa ravno tako gredo.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Ok, zadnjič. In v enem stavku, ne rabim dveh - prav vse brez izjeme bi se lahko shendlalo z uporabo veljavne zakonodaje za ekonomske migrante, katero se je pa ignoriralo zaradi več razlogov, del njih lepo opiše membrain.
In kako bi na osnovi veljavne zakonodaje fizično ustavil pol milijona migrantov v štirih ali koliko že mesecih? Jih popisal, zaprl kam že? in po izvedenem postopku izgnal iz države? To je po veljavni zakonodaji. Mi lahko pojasniš na kakšen način bi bilo to izvedljivo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
In kako bi na osnovi veljavne zakonodaje fizično ustavil pol milijona migrantov v štirih ali koliko že mesecih? Jih popisal, zaprl kam že? in po izvedenem postopku izgnal iz države? To je po veljavni zakonodaji. Mi lahko pojasniš na kakšen način bi bilo to izvedljivo?

Evo pa smo spet tam, "fizično ne moreš ustaviti 500.000 migrantov" :valjamse::aplauz: Zato ti resno nisem odgovarjal in ti dejansko ne bom več ker trollaš non stop isto ekstremni levičar openbvorders mantro. Faking šit ej....

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Vedeli smo, da jih ne moremo ustaviti in smo zato ubrali drugo taktiko. Dali smo jim kruha in soli.
Sedaj smo zahinavili in jim še tega ne damo. Ćez pa ravno tako gredo.
Ne, imeli smo prekleto srečo da je EU vzpostavila koridor in da so pri nas samo prespali ali pa še to ne, dali smo jim en obrok in jih v spremstvu policije in vojske predali v roke avstrijski policiji in vojski. Če se spomnim nazaj še zdaj ne vem, po kakšni božji sreči smo to shendlali brez problemov in incidentov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
A v tvojem paralelnem svetu jih ni bilo na meji?

A sem to napisal? Da jih ni bilo na meji? :bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk:

Peterson_Newman.jpg