Tudi, ko je bilo 150.000 brezposelnih, nisi dobil Slovenca, ki bi šel delat na gradbišče. Misliš, da bi bilo kaj drugače, če bi vsaka familija naklepala 10 otrok?če se to želi potem je potrebno naredit nekaj na strani rodnosti trenutnega prebivalstva. s tem mislim na lažje dostopna stanovanja, večja nadomestila, več dopusta... že za 2 povprečna ni simpl dobit stanovanje pa "keeping up with the Joneses". saj gre, ne me narobe zastopit sam veliko odrekanja. potem pa še dodaj 2 otroka si pa suženj kreditom pa otrokom. glede na egoističnost trenutne populacije to ne gre skupaj brez spodbud.
plan pa je seveda naredit evropo brez narodov, takšne je lažje kontrolirat. zato imamo takšno situacijo kakršna je. če bi bil interes se tole z migranti v enem mesecu poštima.
če se to želi potem je potrebno naredit nekaj na strani rodnosti trenutnega prebivalstva. s tem mislim na lažje dostopna stanovanja, večja nadomestila, več dopusta... že za 2 povprečna ni simpl dobit stanovanje pa "keeping up with the Joneses". saj gre, ne me narobe zastopit sam veliko odrekanja. potem pa še dodaj 2 otroka si pa suženj kreditom pa otrokom. glede na egoističnost trenutne populacije to ne gre skupaj brez spodbud.
...
Zaj pa pocakaj da demz to vidiSlovencem je treba prepovedati opravljati dela na gradbišču.
dobro vem. gledam občasno te sezname dobitnikov oz čakajočih in se le čudim.v lj na vicu za konex-om so bloki ki so namenjeni ravno temu. dostopna socialna stanovanja. ampak najbrz ves, kdo jih je dobil? slovenci ze ne. v OS vrhovci so ze razredi, kjer je slovenec v manjsini. pa to prej ni bilo nikoli.
in v teh socilanih stanovanjih niso samo t.i. mlade druzine. interspar, hofer DM in tedy so dopoldan polni nekih starih zahantanih bab, ki jadrajo po trgovinah ...
Ne namoči me, prosim.Zaj pa pocakaj da demz to vidi
Zaj pa pocakaj da demz to vidi
No pa saj ob predaji štafete ne boš nobenega Slovenca zayebal.Vidim da me imate za strašilo tule . Prav.
Sicer se pa jaz tudi strinjam, sam sebi si že pol življenja očitam, zakaj jaz, butelj zarukani hribovski, nisem takrat šel študirat za bogataša .
... domačini .pa so še vedno zaskrbljeni in se sprašujejo kaj se je zgodilo s preostalimi 34Policija ujame samo 1/10 ilegalcev.
[Ekskluzivno] Policijska racija v Ambrusu s helikopterjem: Domačini v ponedeljek opazili okoli 40 migrantov, policija jih je prijela le 4! | Nova24TV
Po spletu so zaokrožile informacije o včerajšnji policijski akciji v Ambrusu in Valični vasi, kjer naj bi kar osem policijskih patrulj krožilo in iskalo ilegalne migrante. Angažirale naj bi se vse bližnje policijske postaje, iskal jih je tudi helikopter. Migranti so imeli tam postavljene celo...nova24tv.si