Premalo je policajev v Sloveniji v vsakem primeru
Predvsem so narobe razporejeni. Le kako varujejo Slovenijo pred ilegalci na meji, skozi katero hodijo ilegalci IZ Slovenije???
Premalo je policajev v Sloveniji v vsakem primeru
POzabil, my ass. To je v ruralnem okolju praksa. Prideš domov na dvorišče, ključi v avtu, okna odprta, vrata na pol odprta, itd. In to že leta. Se pa strinjam, seveda je ilegalc kriv. Ampak hebe se njemu. Če hočeš zaščitit svojo lastnino, si jo moraš sam.Preventiva bi definitvno lahko bila veliko boljša ampak še vedno pa je za dejanje kraje bolj odgovoren ilegalen migrant kot pa lastnik vozila, ki je pozabil zaklenit avto.
Tako kot to dela NATO katerega del smo tudi mi? Meni je jasno kaj delajo vojaki doma. Ni mi pa jasno kaj delajo naši vojaki v Afganistanu. Oz mi je, vprasanje je zakaj...Dolznost vojske je varovanje lastne drzave pred invazijo tujcev.
POzabil, my ass. To je v ruralnem okolju praksa. Prideš domov na dvorišče, ključi v avtu, okna odprta, vrata na pol odprta, itd. In to že leta. Se pa strinjam, seveda je ilegalc kriv. Ampak hebe se njemu. Če hočeš zaščitit svojo lastnino, si jo moraš sam.
Torej je to samo v naši glavi?
Kdo in kje je napisal, da je scenarij razviden iz risbice zgolj v glavah?
Utopist od deky_ja je trdil, da so obmejni problemi z ilegalci zgolj in samo v glavah nekaterih in enako nerealno je trdil, da je bila ugrabitev dolenjskega domačina izmišljena in še potem, ko je bil večkrat soočen z realnimi dejstvi ni spremenil mnenja tako da taka je ta stvar. Sitruacija iz zgornje risbice, ki pa prikazuje pritok ljudi v EU zaradi težav na BV po krivdi zahoda je pa povsem realna.
Utopist od deky_ja je trdil, da so obmejni problemi z ilegalci zgolj in samo v glavah nekaterih in enako nerealno je trdil, da je bila ugrabitev dolenjskega domačina izmišljena in še potem, ko je bil večkrat soočen z realnimi dejstvi ni spremenil mnenja tako da taka je ta stvar. Sitruacija iz zgornje risbice, ki pa prikazuje pritok ljudi v EU zaradi težav na BV po krivdi zahoda je pa povsem realna.
In zakaj te ugrabitljeve niso pokazali takoj drug dan kot tistega ki so ga ustrelili policisti v nogo?!?
Zato ker so rabili žrtve zato so rabili tolk cajta da so pokazali javnosti.. Sam ovčke kot si ti vsemu vrjame
Ja očitno vas ne moti da to tega prihaja ampak vas pa moti ker je do tega prišlo...Kdo pravi, da prihajajo miljoni migrantov kr naenkrat in za brezveze?
Ja očitno vas ne moti da to tega prihaja ampak vas pa moti ker je do tega prišlo...
Ja glede na to da ste vsi veselo za NATO očitno vas ne moti kaj NATO počne.Očitno nas to ne moti? Na podlagi česa pa je to očitno? Sam tok, da vem in da odpravim to očitnost, ker me ta zadeva v resnici zelo moti.