Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda, seveda, samo jaz pa Nora Tv, kakopak. Če nečesa TI ne veš, to še ne pomeni, da ne obstaja :aplauz:
Daj nam ti brihta potem obrazložit čemu navodila, da naj po prehodu meje (na uradnem mejnem prehodu, kakopak, saj jih po tvoje ne pošiljajo čez zeleno mejo) pokličejo policijo? Sicer ti je to že Gavran izpostavil v repliki ampak si zadevo seveda priročno "spregledal" in naprej blejaš dalje :nigladek:
Na to sem ti že odgovoril v delu, ki si ga skril, samo tebi se pamet kar iz riti kadi. :nigladek:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Seveda, seveda, samo jaz pa Nora Tv, kakopak. Če nečesa TI ne veš, to še ne pomeni, da ne obstaja :aplauz:
Daj nam ti brihta potem obrazložit čemu navodila, da naj po prehodu meje (na uradnem mejnem prehodu, kakopak, saj jih po tvoje ne pošiljajo čez zeleno mejo) pokličejo policijo? Sicer ti je to že Gavran izpostavil v repliki ampak si zadevo seveda priročno "spregledal" in naprej blejaš dalje :nigladek:

Na to sem ti že odgovoril v delu, ki si ga skril, samo tebi se pamet kar iz riti kadi. :nigladek:

:valjamse: Odgovoril v delu, ki sem ga skril je napisal talent :aplauz:

A tole? S tem...

Očitno veš to samo ti ali pa še kaka NoraTV. :nigladek: V članku piše samo to, naj takoj po prehodu meje pokličejo policijo, kar je kontradiktorno temu, kar ti pisariš.
Pametnjakoviči, ki pišejo, naj se javijo slovenski policiji na mejnem prehodu, pa naj pojasnijo, kako naj to naredijo, ne da bi se prej javili hrvaški policiji. Ta pa naj bi jih po pričevanjih pretepala, okradla in nagnala nazaj v Bosno.

...si odgovoril na tole in drugi del že citiranega moje posta št. 1436?

Dajejo jim navodila, da po ILEGALNEM vstopu... Ce bi delovali zakonito, bi jih napotili na legalne mejne prehode, kjer je policije vedno dovolj.

Ok, hvala za "odgovor" oz. nov zabluz kot odgovor na konkretne dokumente z imeni, lokacijami in (zgrešenim) dogajanjem :bonk:

Md-pp-crnomelj-696x983.jpg

md-ilirska-bistrica-696x724.jpg

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kje hudiča v teh dokumentih piše, KJE naj prestopajo mejo? Najbrž v tistih prečrtanih delih, ker drugje tega ne vidim. :evil:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Če si smotan si pač smotan - glede na to, da naj glede na podana navodila takoj po prestopu meje pokličejo policijo je jasno, da gre za zeleno mejo in ne za državne mejne prehode, kjer je policija že prisotna.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jebemu, jasno da gre za zeleno mejo, saj nimajo plašča nevidnosti, da bi se na državnem mejnem prehodu izognili hrvaški policiji. :nigladek: Nikjer v dokumentih pa ne piše, da so jih nevladne organizacije poučevale, KJE naj gredo čez mejo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Kot sem napisal - če si smotan, si pač smotan. Ja LE ZAKAJ NE PIŠE kje točno so jim rekli, naj gredo čez mejo, LE ZAKAJ NE PIŠE TEGAAA?!? :jok:
Glede zelene meje je pa kar naenkrat po toliko postih jasno, seveda, :zavijazocmi:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zato, ker je tebi in samo tebi sveti duh prišepnil, da so jim narisali karte, kje lahko pridejo neopazno v Slovenijo in nato pokličejo policijo, namesto da bi prav tako neopazno šli do Italije, kamor so verjetno namenjeni. :nigladek:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
:nigladek: Nikjer v dokumentih pa ne piše, da so jih nevladne organizacije poučevale, KJE naj gredo čez mejo.
Tam kjer so žico rezali pod vodstvom bosanke tomićke je utonilo kr nekaj ilegalcev.
Zanimivo da zaradi teh utopitev ni nobene kazenske ovadbe za naklepne umore...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Zato, ker je tebi in samo tebi sveti duh prišepnil, da so jim narisali karte, kje lahko pridejo neopazno v Slovenijo in nato pokličejo policijo, namesto da bi prav tako neopazno šli do Italije, kamor so verjetno namenjeni. :nigladek:

Glejga ekstremnega levičarja kako se še naprej norčuje, samo da lahko piše bedarije s katerimi zakrije svoje prejšnje debilizme. Pa daj še enkrat vprašaj zakaj nikjer ne piše kakšna navodila v podrobnosti dobijo :nigladek:

In ne, ni mi sveti duh prišepnil ampak sem te karte z natanlnimi navodili o poteh ter točkah prehajanja zelene meje videl kar z lastnimi očmi. Pred časom so jih v obdobju najveljih masovnih migracij kazali tudi po televizijskih prispevkih ter prevajali kaj točno piše gor.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V obdobju največjih masovnih migracij so šli migranti kar preko uradnih mejnih prehodov, zato spet nekaj nakladaš. :nigladek:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bizi, ti si svetovni prvak.

A ko (če) greš na hrvaško, tudi bredeš preko Kolpe? :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: dentex

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Japajade.

Jih je veliko kar lepo Sotlo prebredlo (med drugim).

Kaj je nekaj sto proti pol milijona? :cool: Pa še tiste so do Sotle pripeljali hrvaški policaji, ki za to niso potrebovali nobenih navodil in zemljevidov.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Men je ta izgovor vedno tako zanimiv. Kaj pa jih je 300 proti tistega pol milijona, kaj pa jih je 25 tisoč letos proti tistega pol milijona, kaj pa jih je 150 tisoč v naslednjih 3 letih proti tistega pol milijona......Ti povozijo otroka....kaj pa je tvoj otrok proti tistim 75. ki so letos tudi umrli na slovenskih cestah.....pa še bi lahko nadeljeval.

Vse bi ustavili. Boš azil?...ne ...tamle je meja, vozi......

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Vid se mu da je bil v otroštvu mal preveč "buci buci"...

• Všeč mi je
Reactions: tomi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Men je ta izgovor vedno tako zanimiv. Kaj pa jih je 300 proti tistega pol milijona, kaj pa jih je 25 tisoč letos proti tistega pol milijona, kaj pa jih je 150 tisoč v naslednjih 3 letih proti tistega pol milijona......Ti povozijo otroka....kaj pa je tvoj otrok proti tistim 75. ki so letos tudi umrli na slovenskih cestah.....pa še bi lahko nadeljeval.

Vse bi ustavili. Boš azil?...ne ...tamle je meja, vozi......
Očitno nimaš pojma, o čem se je sploh pisalo. :jok: