Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Te ljudje imajo itak čist oprane možgane.

Jp. Ampak zgolj to še ni tak problem kot pa je problem to, da taki ljudje ostajajo na položajih in pa da imajo zaradi kvazičlovekoljubnega dela tako medijsko pokritost in prezentacijo, kot da navajajo gola dejstva. Posledično se taki leftardizmi širijo kot epidemija malarije.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Na območju Kočevja, Sodražice in v Cerknici ter Ljubljani so policisti Policijske uprave v od četrtka do danes zjutraj prijeli 25 ilegalnih migrantov. Poleg tega so prijeli še 5 oseb, ki so prevažale in organizirale prevoz tujcev. Gre za državljane Slovenije, Pakistana in Srbije.

S policije poročajo tudi o vlomu v gostinski objekt v okolici Ribnice.
V četrtek so 11 ilegalnih migrantov prijeli na območju Kočevja in Ljubljani, prijeti so se izrekli za državljane Pakistana, Afganistana, Maroka in Alžirije.

V petek in soboto pa so prijeli 14 ilegalnih migrantov. Prijeli so jih na območju Kostela, kar pokrivajo policisti PP Kočevje, in Sodražice, kar pokrivajo policisti s PP Ribnica, ter v Cerknici in Ljubljani.

S PU Ljubljana danes poročajo, da postopki s tujci še niso zaključeni.

Sporočili so še, da so pri prijetju tujcev v Sodražici so policisti v postopku prijeli 3 osebe, ki so prevažale in organizirale prevoz tujcev. Gre za dva državljana Slovenije in državljana Pakistana.

Vsi trije so bili pridržani, predkazenski postopek in zbiranje obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja Prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države po 308. členu Kazenskega zakonika pa še poteka.

Prav tako je bil pri prijetju tujcev v Cerknici prijet državljan Srbije, ki je prevažal tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Odrejeno mu je bilo pridržanje, predkazenski postopek pa še prav tako poteka.

S PU Ljubljana še poročajo, da je bilo v okolici Ribnice vlomljeno v gostinski objekt, od koder je bil odtujen sef. Materialna škoda znaša okoli 1700 evrov.

http://moja-dolenjska.si/prijeli-25...ov-v-okolici-ribnice-vlom-v-gostinski-objekt/

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Heh, 25 prijetih, "175" jih je šlo pa dalje.

Ampak po besedah nekaterih tu nimamo kaj, v bistvu bi bilo najbolje da kar odpremo meje in vsakomu omogočimo prost prehod, saj tako ali tako nočejo biti v Sloveniji, če so pa drugje se nas pa to očitno prav nič ne tiče :obesise:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
a ti res iščejo, da jih bo nek 70-letni ata ustrelil? da ga jaz dobim na mojo zemlji ali v bajti, bodo metki letetli.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Je pa zanimivo na začetku ko so začeli žico postavljat ob kolpi češ kako bo to negativno vplivalo na turizem. Je murgl đihad štab skoraj pregorel z propagando slabosti žice za Slovenijo.
Zdaj ko jo bodo srbi napeli 40 kilometrov ( mogoče v enem letu če jo sploh bodo) so pa nasprotniki žice popolnoma tiho. Ñič lajanja proti žici. Vsi happy .

• Všeč mi je
Reactions: brane_new in B81

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28

Amnesty International je bila ustanovljena z dobrimi nameni, a se je žal izrodila.

Metka Naglič, imam vprašanje. Zakaj ravno bi neidentificirani tujci smeli prosto prehajati čez meje? Zakaj ne smem jaz? A smo vsi enaki al nismo?

Moje drugo vprašanje: ti ljudje so na uč v povprečju stari okoli 30 let, torej imajo pred sabo še okoli 50 let življenja. Veliko jih je slabo izobraženih ali celo nepismenih, brez vseh kvalifikacij in brez znanja jezika ciljne države. Da ne boš samo pumpala ljudi, naj omogočajo prosti prehod, še razloži plan vzdrževanja teh ljudi za naslednjih 50 let.

Ker odgovora ne bo, ker nimate pojma, kako bi vzdrževali nekvalificirane samske moške nadaljnih 50 let, saj ne vidite dlje kot do naslednjega konca tedna, imam jaz predlog za vas. Kupite nekaj otokov, ki so po dokaj dostopni ceni in na njih razglasite svojo suvereno državo. Če so Kosovo sprejeli kot državo, bodo tudi vas. Potem odprite vrata na stežaj vsem neidentificiranim tujcem. Lahko jih vozite s čolni, z letali, s helikopterji, z vesoljskimi ladjami ali z droni. Mi vam bomo ploskali, ker bomo imeli mir, ve boste srečne, ker boste izpolnile svoje poslanstvo na Zemlji.

Lahko jim pa pomagate, da si bodo v svojih domovinah zgradili boljšo prihodnost. A to vam pa ne diši?

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28

Tudi meni izolsko morje izvablja spomin na mamo. Pridem tudi jaz

Slovence ven, tujce noter. A mu je bilo treba iti s šverc komercem v Slovenijo? Doma bi vsi ostali, pa bi imel morje in mamo. Kolk me take solzave zgodbice o ilegalcih pogrejejo. Basni o Naj za božjo voljo delovna mesta novinarjev, ki jih pišejo, dajo ilegalcem, bo teh zgodbic hitro konec.
Včeraj je policist med izjavo za medije omenil, da so letos prijeli že več deset tihotapcev.

Ja, ene so. S predstavniki drugih tihotapcev pa delajo intervjuje.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Amnesty International je bila ustanovljena z dobrimi nameni, a se je žal izrodila.

Metka Naglič, imam vprašanje. Zakaj ravno bi neidentificirani tujci smeli prosto prehajati čez meje? Zakaj ne smem jaz? A smo vsi enaki al nismo?

Moje drugo vprašanje: ti ljudje so na uč v povprečju stari okoli 30 let, torej imajo pred sabo še okoli 50 let življenja. Veliko jih je slabo izobraženih ali celo nepismenih, brez vseh kvalifikacij in brez znanja jezika ciljne države. Da ne boš samo pumpala ljudi, naj omogočajo prosti prehod, še razloži plan vzdrževanja teh ljudi za naslednjih 50 let.

Ker odgovora ne bo, ker nimate pojma, kako bi vzdrževali nekvalificirane samske moške nadaljnih 50 let, saj ne vidite dlje kot do naslednjega konca tedna, imam jaz predlog za vas. Kupite nekaj otokov, ki so po dokaj dostopni ceni in na njih razglasite svojo suvereno državo. Če so Kosovo sprejeli kot državo, bodo tudi vas. Potem odprite vrata na stežaj vsem neidentificiranim tujcem. Lahko jih vozite s čolni, z letali, s helikopterji, z vesoljskimi ladjami ali z droni. Mi vam bomo ploskali, ker bomo imeli mir, ve boste srečne, ker boste izpolnile svoje poslanstvo na Zemlji.

Lahko jim pa pomagate, da si bodo v svojih domovinah zgradili boljšo prihodnost. A to vam pa ne diši?

Ne rabiš to nje spraševat, saj ne razume.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Torej...če pridejo v Slovenijo so PREbežniki, če pa oddidejo iz Slovenije so pa Ubežniki.
Zajeta slika.PNG

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Policisti so v torek popoldne ustavili Srba, ki je v avtu s hrvaško registracijo peljal šest turških Kurdov, ki so nedovoljeno vstopili v državo. Voznik sprva policistom ni ustavil, zato so mu sledili, ustaviti so ga uspeli po 10 minutah. Med begom je povzročil prometno nesrečo, so sporočili s PU Maribor. Turke bodo policisti vrnili na Hrvaško.
https://reporter.si/clanek/slovenij...em-begu-pred-policijo-v-kroziscu-zabil-715822