Sicer pa bi lahko ti migranti govorili slovensko v Sloveniji.
Ne bi imel nobeden nič proti.
Ne bi imel nobeden nič proti.
A menza je bila tud interna? Po šihtu pa smuk iz službene garaže domov...Do lani sem delal v centru Kranja. Nisem imel nobenih težav z razumevanjem (gorenjski dialekt mi ne dela težav), za razliko od Prištine, kjer sem bil izgubljen (čeprav birra sem znal naročiti), Albansko ne znam.
Kaj bi ona na mestu tiste policistke? z razgaljeno vagino v njih merila?Saj se spomnimo muslimanskega inštituta z Nežo Kogovšek na čelu kako so razjarjeno protestirali ker je imela slovenska policistka uperjeno pištolo v ILEGALNEGA migranta...
To se je šeralo lani naokoli, pa sem pozabil s čim so poskušali demantirat
Ah dej no....svet se spreminja in mi se moramo z njim. Važna je prilagoditev. Tudi krščanstvo je kradlo v muslimanskem svetu. Mogoče je to samo povratni ukrep....je pa vse skupaj bolano, ampak se nadaljuje.....Tu smo mi doma, na zemlji naših prednikov, oni so doma tam, na zemlji svojih prednikov.
Vsak naj prevladuje pri sebi doma, to je edini recept za mir, eden in edini, druge varijante ni za mir, brez miru bo pa krvavo kot še v zgodovini ni bilo
Jaz sem že prilagojen na naše kraje in civilizacijo (čeprav nekateri trdite drugače) zato se nimam komu kaj več prilagajat.Ah dej no....svet se spreminja in mi se moramo z njim. Važna je prilagoditev. Tudi krščanstvo je kradlo v muslimanskem svetu. Mogoče je to samo povratni ukrep....je pa vse skupaj bolano, ampak se nadaljuje.....
Dons sem šefici povedala, da pri nas mora delat tisti, ki je v medsebojnih odnosih šibkejši. Ni vedla točno, kako me utišat...
Vere so itak brez veze, ampak kaj, ko pognajajo večino populacije. Hočem reči, da smo itak en medčlen vsega, zakaj bi se torej upirali na mikro nivoju?Jaz sem že prilagojen na naše kraje in civilizacijo (čeprav nekateri trdite drugače) zato se nimam komu kaj več prilagajat.
Med volkovi moraš tuliti z njimi, so že včasih rekli, ne moreš pridet k njim jest njihov ulov, potem pa zahtevat da rigajo kot kamele.
( krščanstvo je kradlo tudi v našem svetu, pa kaj naj zdaj, zahtevam da papež z mano šmarjaka pije in se na mlade fračke slini? )
Na mikro nivoju ti že danes pomeni to, da ne moreš po svoji volji izbirati dolžine krila, če se češ kolker tolk normlano gibati v mestu in naseljih, ki jih omenja Jado.Vere so itak brez veze, ampak kaj, ko pognajajo večino populacije. Hočem reči, da smo itak en medčlen vsega, zakaj bi se torej upirali na mikro nivoju?
Ah dej no....svet se spreminja in mi se moramo z njim. Važna je prilagoditev. Tudi krščanstvo je kradlo v muslimanskem svetu. Mogoče je to samo povratni ukrep....je pa vse skupaj bolano, ampak se nadaljuje.....
Dons sem šefici povedala, da pri nas mora delat tisti, ki je v medsebojnih odnosih šibkejši. Ni vedla točno, kako me utišat...