a pol tut "Jajo" ne smem napisat"se strinjam-kot bi zašel v otroški vrtec, tam se obkladajo s takimi nazivi....da te mine prebrat kaj na foromu.
a pol tut "Jajo" ne smem napisat"se strinjam-kot bi zašel v otroški vrtec, tam se obkladajo s takimi nazivi....da te mine prebrat kaj na foromu.
Če si otročji piši kaj češ....meni pri mojih 35 letih se taki čudaški nazivi ne zdijo prav nič smešni...ne vem si predstavljat, zakaj bi odrasli pisali take besede, razen za banalno diskriminacijo ljudi, ki jih nemreš videt oz so na "drugem" političnem polu....a pol tut "Jajo" ne smem napisat"
Pri svojih 35ih bi se spodobilo da razumeš, da če napišem jajo je xxxxxx, mi v primeru prijave in še sploh tožbe, težje dokažejo, kot če napišem -Janez Ivan Janša je xxxx.Če si otročji piši kaj češ....meni pri mojih 35 letih se taki čudaški nazivi ne zdijo prav nič smešni...ne vem si predstavljat, zakaj bi odrasli pisali take besede, razen za banalno diskriminacijo ljudi, ki jih nemreš videt oz so na "drugem" političnem polu....
delajte kar hočete, če kerga to osrečuje in se počuti nad njimi..ni nam nujno brat teh zadev.
ja jebat ga. Če si navlečeš kamelo v stanovanje, se ti bo posrala sredi dnevne, druge ni. Logika
Saj veš kako gre to. Zamenjaš črko in ne najdeš avtorja,in vodljive ovce dalje blejajo po forumih in se počutijo pomembne.Če si otročji piši kaj češ....meni pri mojih 35 letih se taki čudaški nazivi ne zdijo prav nič smešni...ne vem si predstavljat, zakaj bi odrasli pisali take besede, razen za banalno diskriminacijo ljudi, ki jih nemreš videt oz so na "drugem" političnem polu....
delajte kar hočete, če kerga to osrečuje in se počuti nad njimi..ni nam nujno brat teh zadev.
Ali pa forumski nick.Saj veš kako gre to. Zamenjaš črko in ne najdeš avtorja,in vodljive ovce dalje blejajo po forumih in se počutijo pomembne.
Aha, s Caplom in Glisto imamo interno tekmovanje.Ali pa forumski nick.
Desni so v EU parlamentu v večini, in v večini EU državah tudi. Ja, levi ritolizniki so praviš padli na finto, ampak so morali, se ne spomniš, da je Juncker zagrozil s kaznimi in sankcijami za tiste države, ki nebi hotele sprejemat migrantov. Pa verjetno jim je skorumpiranim še kaj padlo v žep od tega miljardnega biznisa.in levi so padli na fintoče bi levaki imeli vsaj tolk pameti kot moj pjes, bi se distancirali v smislu, povabili ste jih, rihtajte jih sami.
Ampak neee, levi so se vmešali s svojimi velkam forami in si spodbili, ne samo stolčke v parlamentih, ki so jih zaradi "neoliberalturbokleptokapitalizma pridobili v nekaj letih prej, ampak bodo počasi izgubili skoraj vse.
Levim so kot "odškodnino" ponudili cekinčke iz naslova NVO in podobnega, ti pa so se prodali kot poceni prostitutke.
Desni imajo večkratni profit z izgovorom pomanjkanja denarja zaradi migrantov, nižanje socijale domorodcem, zaostrovanja pogojev upokojitve, pravic v zdravstvu, nategovanja okoli minimalca itd ......pa seveda kontrola nad prebivalstvom zaradi nevarnosti terorizma -zaščite privatnosti posameznika v praksi kmalu ne bo več, ker bodo ,,protiteroristični zakoni,, počasi povozili vse druge pravice posameznika.
Desnaki so samo poskusili, levaki so pa zagrabili ko lačne ribe pisde ene zabite
A lahko forum normalno napišeš, ker me vse mine brat, ko take pišeš...se strinjam-kot bi zašel v otroški vrtec, tam se obkladajo s takimi nazivi....da te mine prebrat kaj na foromu.
Veš kaj, kot moderatorja bi te moralo vse kaj drugega motiti, ne pa narobe napisana beseda od avtorja, ki je sicer čisto ok, ne žali in ne smeti. Posveti se rajši določenim posameznikom in njihovemu izrazoslovjuA lahko forum normalno napišeš, ker me vse mine brat, ko take pišeš...
Zakaj pol na vsakem koraku slišim jezik, ki ga ne razumem?Desni so v EU parlamentu v večini, in v večini EU državah tudi. Ja, levi ritolizniki so praviš padli na finto, ampak so morali, se ne spomniš, da je Juncker zagrozil s kaznimi in sankcijami za tiste države, ki nebi hotele sprejemat migrantov. Pa verjetno jim je skorumpiranim še kaj padlo v žep od tega miljardnega biznisa.
Ampak to ne spremeni dejstva, da so migrante v EU povabili desni (Merklova, Juncker....). In ne samo povabili, jim dajo tudi polno oskrbo in nemalo žepnino.
Bi qrac kdo hotel tja, če bi jih namestili v šotore, dali ričet in gotovo.
Zakaj pa misliš, da vsi migranti želijo v Nemčijo, pri nas pa noben ne ostane? ker jim desna vlada v Nemčiji da na roke nekaj 100 eur, pri nas pa samo 18 eur (poleg polne oskrbe). Je Nemška politika desne vlade migrantom pač bolj prijazna in radodarna, kot pa naša.
Pri šprahi bo res nemščina v pomoč.Ti razumeš špraho v centru Kranja naprimer? Ti nemščina pomaga? Angleščina mogoče?
Kaj si želel povedati s tem?Ferdo ziher obvlada šiptarsko.
Si bila kdaj v kratkem v Kranju v centru?Pri šprahi bo res nemščina v pomoč.
a ti diskriminiraš albansko govoreče slovenske državljane? Zgrožen semZato ker se nisi nikoli naučil nobenih tujih jezikov.