A veš kaj mi je všeč pri bosancih...to govorim direktno kar se menim na šihtu znjimi....tud oni kot muslimani ne "marAju ovih wannabe izbeglica"....ono zapaliju ovaj centar...a ono nisu ko mi da bi skakali vamo-tamo ko ludi...in ni jim iskal nadomestna zatočišča....pa šotore... Jbga zapalili oni to....bodo pa na odprtom
Menda bo drzava placala ali kako, saj dobi sredstva za te "nebodijihtreba"?Televizija Planet TV je poročala, da so kombi ukrakli vinogradniku Jožetu Prusu, ki je bil ob tem upravičeno jezen na notranjega ministra Boštjana Poklukarja.
Takole je povedal za omenjeno televizijo:
»Ta minister ni vreden en cent, niti njegova plača ne bi smela biti en cent. In tisti, ki so v vladi, ne bi smeli dobiti en cen plače, nesposobneži.«
Ker so policisti v kombiju bežeče ilegalce ujeli šele s pomočjo stingerja - sredstva za prisilno ustavljanje motornih vozil, je bilo vozilo poškodovano. Kar je gospoda Prusa dodatno ujezilo, saj bo imel stroške.
»In bom račun poslal ministru, direktno na dom. In ima, da mi to poravna. Me ne briga! Me ne briga! Če se je včeraj hvalil v Črnomlju, da je vse v redu, da štima in tako dalje,« je povedal in dodal, da si bo za obrambo pred vse bolj nasilnimi ilegalnimi migranti nabavil orožje. Če ne bo zanj dobil dovoljenja, da bo kupil na črnem trgu.
Ce policist ne more zadet v nogo, te naj raje pistolo vrne pa si nosi macolo zraven.Vseh šest bo kmalu spet imelo izdatke.
Mislil sem bolj na to, da ce bi samo nakazal, da bo ciljal pac v nogo, bi si oni verjetno premislil. Pa to je sramota, da je policist tepen, pa se zlozljiv pendrek ima, sklepam.Ne vem koliko si s pištolo streljal ampak to ni enako kot v filmih. Osebo ki je v gibanju ni enostavno zadet še težje pa v nogo sploh če ne stoji ravno zraven tebe.
Ugotovljeno je bilo, da je 39-letni državljan Srbije v vozilu nezakonito prevažal tri državljane Indije in tri državljane Bangladeša.